Mart u znaku bioskopskih hitova

Mart u znaku bioskopskih hitova. Početak marta će označiti dva bioskopska hita širom Srbije, u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu: 1. marta održava se CineFan događaj namenjen ljubiteljima adrenalina i boksa – premijera filma KRID 3. Odmah narednog dana, 2. marta,  pripadnice lepšeg pola mogu uživati u CineLady događaju sa brojnim poklonima, uz premijeru filma NE DAJ BOŽE BRAK sa A-listom svetskih zvezda.

Mart u znaku bioskopskih hitova

mart-u-znaku-bioskopskih-hitova
Film Creed

CineFan 1. marta obeležiće preko 40 poklona iznenađenja za najsrećnije, uz podršku brojnih partnera: NON STOP Fitness, OGISTRA, StretchWell, Ronin – Carnage Global team Serbia, BASIC Supplements. Tokom ovog događaja prikazaće se sportska drama KRID 3 u režiji Majkl. B. Džordana, u distribuciji Blitz Filma.

Mart u znaku bioskopskih hitova

Ovo ostvarenje bavi se Adonisom Kridom, koji nakon što je dominirao bokserskim svetom, napredovao je u karijeri i porodičnom životu. Kada je prijatelj iz detinjstva i bivši boksersko čudo, Damian, ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj revanš u ringu. Da poravna račune, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana — borca koji nema šta da izgubi. Uloge tumače: Majkl B. Džordan, Tesa Tompson, Džonatan Majors.

Mart u znaku bioskopskih hitova

mart-u-znaku-bioskopskih-hitova
Scena iz filma Ne daj Bože brak

CineLady okupljanja odlična su prilika za sve dame da se dobro zabave, jer pored dobre romantične komedije, NE DAJ BOŽE BRAK (Blitz Film), sve posetioce očekuje piće dobrodošlice Jp. Chenet i pokloni za najsrećnije, kozmetičke kuće Avon. Posebna poslastica je povratak Ričarda Gira na veliko platno upravo u ovom filmu 2. marta. On igra uz takođe velika imena filma, među kojima su: Dajana Kiton, Suzan Sarandon, Ema Roberts, Vilijam H. Mejsi. Film govori o vezi Mišel i Alena koji odlučuju da pozovu svoje roditelje da se konačno sretnu kako bi se upoznali pre braka. Ispostavilo se da se roditelji već dobro poznaju, što dovodi do različitih situacija koje će vas nasmejati do suza.

Sve informacije i rezervacije ulaznica dostupne su na sajtu https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady i https://www.cinestarcinemas.rs/cinefan.

 

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i rešiti

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i...

Čovek bez obaveza – Miroslav Ćurčić

Čovek bez obaveza - Miroslav Ćurčić. Miroslav Ćurčić nas...

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...