Mantili koje ćemo nositi ovog proleća

Stiglo proleće što znači da ćemo ponovo vrlo uskoro u ormar pakovati garderobu koju smo nosili za vreme zimske sezone. To znači da na scenu stupaju mantili koje ćemo nositi ovog proleća.

Sad na red dolazi lepršavija laganija i šarenija garderoba. Proleće pruža ogromnu slobodu što se tiče kombinovanja autfita zato smo se pozabavili pitanjem koji to kaputi idu uz svaku vašu kombinaciju ovog proleća. Ostanite sa nama i u nastavku teksta da bi ste bili obavešteni o trendovima ovog proleća.

Ono što je prvenstveno jako važno na šta trebate da obratite pažnju jesu boje. Naša preporuka je da birate neutralne i svetlije opcije poput zelene Botega ili Veneta ili ipak narandžastu, ljubičastu, pink, belu. Onda je jako važan kroj modela, takođe i materijal. Što se tiče kroja spekuliše se da će najpoželjniji biti upravo kaput ‘’ muškog kroja’’. Zbog svoje svestranosti podsećamo u svetlijim bojama. A kad je reč o materijalima radi se uglavnom od koži za njega kažu da ga ove sezone nose kraljice mode.

Kaput je skoro pa najvažniji deo autfita drage naše jer od njega uglavnom zavisi celokupan utisak o autfitu zato obavite detaljni izbor kaputa za sebe po svom senzibilitetu, građi i ukusu. Mi ćemo vam ostaviti par predloga za modele koje smo odabrali uz fotografiju. Izbor je vaš.

Mantili koje ćemo nositi ovog proleća:

-ROKSANDA

-MIRA MIKATI

-THEORY

-SERGIO HUDSON

-DOLCE & GABBANA

-FENDI

– MAX MARA

-LOEWE

Autor: Milica Đorđević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....