MAKE UP NA POSLU MAKE UP NA POSLU
Kako vas ne bi pogrešno shvatili ili na način na koji vi to nikako ne želite, make up, kao i garderobu, na poslu morate... MAKE UP NA POSLU
Kako vas ne bi pogrešno shvatili ili na način na koji vi to nikako ne želite, make up, kao i garderobu, na poslu morate imati u svedenom tonu.
OČI naglasite ajlajnerom, ali u tom slučaju stavite senku u svetlijoj nijansi. Svetla senka će ublažiti i tamne kolutove oko očiju. Nakon toga nanesite maskaru u dva sloja (drugi sloj nakon što se prvi osuši) i vaše oči su našminkane. Ne zaboravite i korektor koji treba da bude svetliji za samo jednu nijansu od vašeg pudera.
PUDER koristite kao i uvek. Ispod pudera stavite dobru podlogu. Sa tim nikada nećete pogrešiti. Samo ga lepo i ravnomerno utapkajte po licu i vratu.
OBRAZI će vam biti lepši, a i vi ćete izgledati svežije i zdravije sa malo rumenila na jagodicama. Postoje brojne varijante rumenila od onih standardnih do kremastih. Najbitnije je da pogodite nijansu koja najviše odgovara vašem tenu i koja će upotpuniti vaš look.
HAJLAJTER malo iznad rumenila i vaše lice već sija i blista.
Za kraj nanesite omiljeni KARMIN ili SAJ ZA USNE i već izgledate savršeno, a opet kulturno.
Još par kapi parfema na neku lepu odevnu kombinaciju upotpuniće vaš poslovni izgled.
Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *