Lisca uputstvo za sreću

Možda još nije vreme za novogodišnja obećanja koja većina nas daje sebi, ali svakako da nikad nije pogrešno vreme za sreću. Udobno se smestite i pridržavajte se uputstva.

1.Uzmite vremena za sebe

Stanite i prodišite. Svet neće stati uzmete li nekoliko minuta odmora i posvetite ga samo sebi. Opustite se i razmislite šta vam nedostaje i šta je to što vam ulepšava svakodnevicu.

2.Okružite se pravim društvom

Pozovite one koji vam najviše znače, one koji vas zasmejavaju i one sa kojima možete biti tačno takvi kakvi jeste – bez pretvaranja i opravdavanja. Napunite se pozitivnom energijom!

3.Bavite se sitnicama

Pobrinite se za male trenutke sreće; recite mami da je cenite i da je volite, pozovite prijateljicu na čavrljanje i nalakirajte joj nokte. Ili, iznenadite muža zavodljivim poklonom. Njihova sreća biće i vaša sreća.

4.Darujte sebe i svoje najdraže

Želje koje često izričemo u prazničim danima – veselje, mir, zabava, sreća – zapisane su i na dopadljivim Lisca brazilkama koje mogu biti simpatičan poklon. Pamučne ženske gaćice udobne su i privlačne, a crvena boja idealna je za postizanje praznične atmosfere. Uskladite se sa partnerom i njemu namenite bokserice iz „Happytime“ linije. I naravno, više ideja za prijatna iznenađenja pronađite na prodajnim mestima Lisca.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...