Lisca uputstvo za sreću Lisca uputstvo za sreću
Možda još nije vreme za novogodišnja obećanja koja većina nas daje sebi, ali svakako da nikad nije pogrešno vreme za sreću. Udobno se smestite... Lisca uputstvo za sreću

Možda još nije vreme za novogodišnja obećanja koja većina nas daje sebi, ali svakako da nikad nije pogrešno vreme za sreću. Udobno se smestite i pridržavajte se uputstva.

1.Uzmite vremena za sebe

Stanite i prodišite. Svet neće stati uzmete li nekoliko minuta odmora i posvetite ga samo sebi. Opustite se i razmislite šta vam nedostaje i šta je to što vam ulepšava svakodnevicu.

2.Okružite se pravim društvom

Pozovite one koji vam najviše znače, one koji vas zasmejavaju i one sa kojima možete biti tačno takvi kakvi jeste – bez pretvaranja i opravdavanja. Napunite se pozitivnom energijom!

3.Bavite se sitnicama

Pobrinite se za male trenutke sreće; recite mami da je cenite i da je volite, pozovite prijateljicu na čavrljanje i nalakirajte joj nokte. Ili, iznenadite muža zavodljivim poklonom. Njihova sreća biće i vaša sreća.

4.Darujte sebe i svoje najdraže

Želje koje često izričemo u prazničim danima – veselje, mir, zabava, sreća – zapisane su i na dopadljivim Lisca brazilkama koje mogu biti simpatičan poklon. Pamučne ženske gaćice udobne su i privlačne, a crvena boja idealna je za postizanje praznične atmosfere. Uskladite se sa partnerom i njemu namenite bokserice iz “Happytime” linije. I naravno, više ideja za prijatna iznenađenja pronađite na prodajnim mestima Lisca.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *