Lena Kovačević zvezda u Turskoj  – Naslovna strana časopisa „Enjoy“- Lena Kovačević zvezda u Turskoj  – Naslovna strana časopisa „Enjoy“-
Lena Kovačević, poznata srpska pevačica i muzičar, stiče sve veću popularnost u Turskoj, a trenutno se nalazi na naslovnoj strani uglednog turskog magazina Life... Lena Kovačević zvezda u Turskoj  – Naslovna strana časopisa „Enjoy“-

Lena Kovačević, poznata srpska pevačica i muzičar, stiče sve veću popularnost u Turskoj, a trenutno se nalazi na naslovnoj strani uglednog turskog magazina Life EnJoy, posebno popularnog u Izmiru.

U intervjuu na 3 strane, Lena govori o svom školovanju, o muzičarima sa kojima je sarađivala, priča o pesmi Cafe koja se emituje internacionalno, a sada i u Turskoj sa velikim uspehom. Lena takođe najavljuje i saradnju sa poznatim turkim izvođačem za međunarodno tržište.

Lena Kovačević je deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca. Sredinom godine pojavila se i na turskoj televiziji Beyaz, u udarnom večernjem terminu, da pruži podršku tokom pandemije.

U toku je Lenina priprema nove muzike, kao i novih nastupa u Srbiji i inostranstvu.

Lena online:

Fotografije: Irina Duplevskaja

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *