Kundalini joga – moćan alat na putu ozdravljenja Kundalini joga – moćan alat na putu ozdravljenja
Kao što imamo fizičko, tako imamo i energetsko telo, koje se sastoji iz nadija-energetskih kanala i čakri-energetskih vrtloga. O energetskim kanalima treba da se... Kundalini joga – moćan alat na putu ozdravljenja

Kao što imamo fizičko, tako imamo i energetsko telo, koje se sastoji iz nadija-energetskih kanala i čakri-energetskih vrtloga. O energetskim kanalima treba da se staramo isto koliko i o krvnom ili nervnom sistemu. Ali, obično to ne praktikujemo. Ukoliko smo živeli u dugogodišnjem  emocionalnom nezadovoljstvu, sigurno smo zaradili mnoštvo energetskih blokada. One nam  mogu biti glavni ili sporedni  uzrocnici mnogobrojnih zdravstvenih problema.

Kundalini joga, ako znamo da je koristimo, je čaroban alat koji nam može mnogo pomoći u procesu čišćenja energetskih blokada, u svrhu funkcionalnosti energetskog tela.

Ako ste prvo pomislili da niste dovoljno snažni da radite „sve te teške joga vežbe“, imam sjajnu vest. Tvorac kundalini joge, Yogi Bhajan, rekao je da, ako možete da dišete, možete i da radite kundalini jogu.  Dakle, samo treba da poznajete ovu moćnu tehniku i prilagodite je sopstvenim mogućnostima u granicama prijatnosti. I čuda su moguća. Ako ne verujete, isprobajte.

Autor: Ana Simić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *