KOLUMNA: NEKI TO VOLE VRUĆE- „ŽENA ILI LJUBAVNICA ?“

Ovih dana baš uživam. Na odmoru sam i sve mi je lepo. Niko i ništa me ne nervira. U toku dana odem na plažu, popodne na ručak, onda u šoping…ispijam kafe i koktele… jednom rečju UŽIVANCIJA. Ali, ja ne bih bila ja kada bih se opustila sto posto. Nešto mi ne da mira. Osećam da mi i pored sve ove lepote ipak fali nešto. I onda ukapiram… nedostaje mi pisanje, moj posao…
Svako normalan bi rekao da sam poludela, ali ja sam takva. Kada nešto volim da radim onda dajem celu sebe i radim svim srcem.
Rešila sam da od sada nosim svoj planer na plažu pa dok se sunčam mogu da zapisujem sve one ideje koje zaboravim dok stignem nazad sa kupanja.
Tako i bi… zapisala sam pregršt ideja i rekoh malo da zavirim u društvene mreže. U moru svih novosti začudilo me je koliko tema ovih dana ima na temu prevare. Bilo je toga i ranije, ali sada se baš razmnožilo pisanje o tome. Pa nisu oni ništa bolji od mene… tako se i ja odlučih da pišem na ovu temu, ali možda iz jednog drugog ugla.
Večita dilema: DA LI SI PREVARENA ILI VARAŠ? DA LI SI ŽENA ILI LJUBAVNICA?
Da ja vas pitam, u čemu je razlika? Da li bi neko mogao da mi da validan odgovor, a da nije onaj opšteprihvaćen da je PREVARENA ŽENA ŽRTVA, a LJUBAVNICA JE OLIČENJE ZLA I NEMORALA? Priznajem, ima istine u tome. Prva sam protiv prevare u bilo kom pogledu, ali ljudi smo i ne možemo možda svi da odolimo „zabranjenom voću“. Da li su prevarene žene stvarno žrtve, a ove druge stvarno loše?
Postoje PREVARENE ŽENE kojima odgovara da upravo to i budu. Kod nekih se ljubav ugasila, ali ne ide da se razvode „pod stare dane“ tako da njima dobro dođe to što im je muž srećan pored ljubavnice jer je onda srećan i u kući. I nemojte sada da se „zgražavate“ jer lično poznajem nekoliko takvih PREVARENIH ŽENA.
Postoje doduše i one PREVARENE ŽENE koje to ne žele da budu, ali trpe zbog nečega. Aloooooo ženoooooo…. saberiiiii seeeee… ne treba ti on takav. Sama možeš svet na leđima da poneseš.
A sada malo o LJUBAVNICAMA. One su sve mazne, mile, drage, umiljate… sve ono što njegova žena nije. One su kada malo bolje razmislim sve ono što i same nisu. Veliko foliranje i veliko NIŠTA. One sebe predstavljaju kao žrtvu. Njima je obećan brak, obećan razvod od još uvek zakonite žene, koju ona nesebično pljuje. Interesantno je to da je ovoj vrsti ljubavnice, supruga kriva za sve. Hahahahaha… pa stvarno čovek mora da se nasmeje na sve to.
A postoje i LJUBAVNICE koje su svesne svog položaja. Ne traže ništa nemoguće. Njihova jedina nesreća je što su njega stvarno zavolele pa sada pristaju i na tih dva tri sata dnevno.
Ne znam koga bih pre branila. Opet ne mogu baš opravdati ljubavnice (udata sam i svakoj koja bi nešto pokušala počupala bih kosu). Svaka priča ima dve strane. Mogu vam reći ovo:
DRAGE ŽENE, IMAJTE MALO VIŠE VERE U SEBE, VIŠE SAMOPOUZDANJA… NE PRISTAJTE NA MRVICE, VEĆ IDITE NA SVE ILI NIŠTA.
Ovo važi i za SUPRUGE i za LJUBAVNICE.
A sada srpska Kero Bredšo ide da se bućne u more, a jednim okom da motri na svog „Zverku“.
Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj?

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj? Tuđi...

Ljubav je igra bez granica

Ljubav je igra bez granica. Upravo naiđoh na neke...

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće. Kada se...

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u 21. veku?

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u...