KOLUMNA: NEKI TO VOLE VRUĆE – „FIZIČKI IZGLED JESTE BITAN“

Kada pitate nekoga da li mu je bitan izgled, većina će reći NE, a istina je da lažu. Itekako je bitan, a srpska Keri Bredšo pojasniće vam to 🙂

„Meni je bitno da je on/ona dobar čovek“ – sve je češća rešenica koja se danas čuje sa svih strana. Nešto što se prihvatilo kao normalan odgovor, a ako malo bolje razmislite veoma je GLUP, NEPROMIŠLJEN I LAŽAN!

Vi ste možda najbolja osoba na svetu, ali ako se vaš vizički izgled ne dopadne dečku koji se vama dopada on neće imati priliku da upozna vašu unutrašnju lepotu. Ovo je prvi dokaz da je fizički izgled bitan.

Pod ovim ne mislim da trebate ići na raznorazne operacije, nadogradnje ili šta već. Pod ovim mislim da budete uredni, čisti, da vam je odeća lepo uklopljena i da lepo miriše. Da vam je kosa čista, da imate uredne nokte, svedenu šminku…

Razumete šta hoću da vam kažem???

Kada recimo odete na razgovor za posao to kako vi u tom trenutku izgledate biće od velike presudnosti da li ćete dobiti posao ili ne, naravno pored vašeg znanja i stručnosti. Da ne dođe do zabune, ovim ne preferiram napucan izgled ispred znanja. Možete kupiti običnu bluzu za 500 dinara i da u njoj i lepim farmericama izgledate predivno. Uvedite sebi rutinu da se ujutru nakon kafe i doručka našminkate (u onoj meri u kojoj želite) i bićete spremne na bilo koju akciju. Može se desiti da vas drugarica pozove na kafu i da tamo upoznate budućeg poslodavca. Činjenica da ste lepo sređene daće vam dodatno samopouzdanje.

Vaši prijatelji će hteti da budu kao vi onog trenutka kada postanete svesne sebe i svojih kvaliteta. Vaš ljubavni život će se popraviti. Pozvaće vas na razgovor za posao. I sve to samo zato jer vas nije mrzelo da budete uredne i čiste. A verujte mi da postoje takve žene kojima nije stalo do toga kako izgledaju. I uvek sam se pitala kako njima nije neprijatno da se takve gledaju u ogledalo? Ovo nije nikakav hejt, ovo je samo jedna mala paralela. I ovde ne mislim na kilograme ili visinu koje žene imaju.

Dakle postoje žene koje ne vode računa o svom izgledu i obično imaju negativno mišljenje o onoj koja se sređuje svakoga dana. Tu su i pitanja tipa „Aha, za koga se ona sređuje svaki dan“? „Gde to ide pa se ovako obukla“? A ona je jednostavno pošla do prodavnice i želi da izglea lepo, da biste baš VI imali o čemu da pričate.

Iskreno, ja više volim da sedim na kafi sa prijateljicom koja lepo izgleda i koja drži do sebe. Ja prva volim da se sredim, čak i kada znam da nigde tog dana neću ići. Želim da budem lepa sebi, svom suprugu, svojoj ćerkici…

Za kraj ponoviću: ne treba da imate preskupu garderobu, markiranu šminku i nadogradnju kose do pola d….. Dovoljno je da to što nosite umete da nosite sa stilom i da bude uredno i čisto.

Ljubi vas vaša srpska Keri Bredšo koja verovali ili ne sedi sada i kucka ovaj tekst obučena kao za grad, sa šminkom i svežom frizurom (hvala mojoj frizerki) i oseća se kao milion dolara 🙂

Autor kolumne: Lidija Gajić

1 Komentar

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...