KOLUMNA: NEKI TO VOLE VRUĆE – „LEP I SUNČAN DAN“

Ovaj divan i sunčan dan srećan je onaj ko je proveo sa najdražima. Lično ja sam ga provela sa ćerkicom i suprugom. Dan nam je zaista bio predivan.

Šetnja po parku, zagrljaji, trčanje, igranje, dečiji smeh… sve ono što nema cenu. Trčanje i smejanje sa mojom devojčicom je nešto što mi napuni baterije za narednih mesec dana. To je ono što mom srcu prija.

Kada smo stigli kući mužić je skuvao kafu i uživali smo na terasi. To su trenuci koje ne bih menjala ni za šta na svetu. Mala srećna porodica – tako mi volimo da kažemo.

Shvatila sam da ništa na svetu ne može da zameni taj osećaj topline, ljubavi i sreće. Ni jedan posao, ni sav novac ovoga sveta. To je nešto nezamenljivo, nešto što nema cenu…

Možete imati sva blaga ovoga sveta, ali ona vam ne mogu garatovati ovakav zagrljaj koji meni moja princeza daje, ni poljupce voljenje osebe. I shvatila sam da je nedelja savršen dan… NAŠ DAN. Dan u kome se mi budimo zajedno, veseli, srećni nasmejani. Dan u kome moja princeza i ja zajedno spremamo doručak i svi uživamo u njemu. Dan kada moj suprug kuva najbolju kafu na svetu, samo za nas dvoje i koju ispijamo sa uživanjem u lepim razgovorima dok gledamo našu lepoticu kako se igra.

Te trenutke niko i ništa ne može da mi upropasti. Niko ne može da mi baci senku na najsvetlije slike u danu, na ono što se zove ljubav i sreća. Moja porodica je moja oaza mira, sreće i ljubavi.

Srpska Keri Bredšo se odjavljuje jer počinje crtani film koji gleda sa svojom princezom.

Autor kolumne: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...