KOLUMNA: NEKI TO VOLE VRUĆE – “A ŠTA STE VI UČINILE ZA SEBE”?

Dobar dan drage moje. Ovaj prelep dan mi daje snagu i motivaciju za mnogo toga, ali prvo da krenem sa pisanjem ove kolumne, jer što se posla tiče to je primarno. Htela sam da vam pišem o stvarima koje trebate da radite, a do sada se niste usudile da ih uradite. Umesto toga odlučila sam da vam pišem o stvarima koje sam uradila, a inače nisu tipične za mene.

Prošla nedelja je bila ključna što se izlaska iz zone komfora tiče. Ono što sam radila jeste blisko mom senzibilitetu i interesovanjima, ali se do sada nisam usudila da ih uradim. Elem, snimala sam po prvi put u životu vlog. Iako ovo nije moj prvi susret sa “kamerom”, ipak snimanje tog tipa nisam do sada radila. Bukvalo sam tokom dva dana snimala sve zanimljivije stvari koje sam radila. Neću biti skroma (biću iskrena kao i uvek) i mogu vam reći da sam oduševila samu sebe. Uskoro će vlog biti postavljen na youtube kanal magazina i nadam se da će vam se dopasti. Ja sam uživala dok sam ga snimala.

Druga, za mene, velika stvar je promena ne toliko frizure u smislu šišanja, jer se ja inače stalno šišam i na to su svi navikli, već manja promena boje kose. Ja sam inače prirodna crnka (što mi ni jedan frizer ne veruje dok mi ne opere kosu) i rešila sam bukvalo u roku od dva dana da uradim ombre sa braon pramenovima. Našla sam i sliku sa bojom kakvu želim i nisam htela ništa da čekam. Odmah nakon manikira otišla sam kod frizera na višečasovno sređivanje. Krajnji rezultat me je oduševio. Mislim da svako ko me vidi prvo se iznenadi, a onda oduševi.

Tokom snimanja vloga uradila sam nešto što žene uglavnom kriju, a to je njihova intima. Da budem preciznija, snimala sam se i kod kozmetičarke dok mi je čupala obrve.  Htela sam da pokažem i dokažem da nismo manje ženstvene ako se vidi kako recimo čupamo obrve.

Ceo život pijem tri vrste kafe: tursku, nes u espresso. E, odlučila sam da probam nugat kafu u kućnoj varijanti (imate recept u magazinu). Toliko sam se oduševila da sam se bukvalno “navukla” na nju. Shvatila sam da nove stvari mogu biti itekako lepe i zanimljive.

Čitajući knjigu “Veliki iskorak” – Tara Mor, shvatila sam da žene moraju da podržavaju jedna drugu i uskoro krećem sa jednim projektom koji će vas sve iznenaditi. To je ujedno i moj izlazak iz zone komfora i nešto sasvim novo za mene.

Drage moje, srpska Keri Bredšo vas poziva da se pokrenete i uraditi nešto što nikada niste, a želite.

Autor kolumne: Lidija Gajić

 

2 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu?

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu? Leto...

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...