KOLUMNA: “DRAGOCENOST USPEŠNE KOMUNIKACIJE – O KNJIZI: “VEŠTINA USPEŠNE KOMUNIKACIJE”-KEJSI HOLI” KOLUMNA: “DRAGOCENOST USPEŠNE KOMUNIKACIJE – O KNJIZI: “VEŠTINA USPEŠNE KOMUNIKACIJE”-KEJSI HOLI”
Koliko je komunikacija važna govori nam činjenica da je većina sukoba nastala usled nedostatka komunikacije. Istina je onakva kakvom je mi doživljavamo i zato... KOLUMNA: “DRAGOCENOST USPEŠNE KOMUNIKACIJE – O KNJIZI: “VEŠTINA USPEŠNE KOMUNIKACIJE”-KEJSI HOLI”

Koliko je komunikacija važna govori nam činjenica da je većina sukoba nastala usled nedostatka komunikacije. Istina je onakva kakvom je mi doživljavamo i zato svako ima potpuno parvo na svoju verziju priče.

U okviru porodice komunikacija dobija vrlo važnu ulogu. Razgovori među partnerima ili supružnicima, između roditelja i dece, kao i oni među decom, grade toplunu i dom.

U knjizi “Veština uspešne komunikacije”Kejsi Holi, pronaći ćete veliki broj tehnika, kao i konkretnih primera, vrlo razumljivo izloženih. Ova knjiga može Vam pomoći da razumete svoje najbliže, da razumete njihove potrebe i raspravu i sukob iznesete sa srećnim ishodom za obe strane. Zar to nije divno?!

Pored porodičnih situacija, susrešćete se i sa ljudima iz svog okruženja, sa kolegama na poslu, prijateljima, rodbinom, zvaničnim ili jednostavnim prijemima. U mnogome će ova knjiga doprineti.
Toplo Vam preporučujem ovo štivo, ovaj priručnik.

Edukujte se i budite svesno najbolja verzija sebe.

Autor: Marijana Gavrilović, dipl. vaspitač

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *