Koliko su Facebook, Instagram i Google važni za tvoj biznis

Svedoci smo svakodnevnog rasta korisnika interneta, kao i otvaranja novih profila na društvenim mrežama. Takođe možemo primetiti da je oko nas, u našem okruženju sve više ljudi koji kupuju ili prodaju preko interneta.

Posmatrajući trenutnu situaciju u kojoj se nalazimo kao kompletno društvo sa sigurnošću možemo reći da nam je Korona donela bukvalno digitalizaciju na tacni. Od početka pandemije porast online kupovine i prodaje se udesetostručio. Čak i oni najmanji biznisi su se našli u online svetu i zauzeli svoje mesto ponude i potražnje. Jednostavno ova situacija sa koronom je konačno osvestila sve nas i stavila nam do znanja da je budućnost našeg biznisa, i to bilo koje vrste biznisa, u online svetu, na društvenim platformama: facebook-u, instagram-u, na googlu, na youtube-u.

 

Shodno tome i sami primećujemo jednu prezasićenost kod svih nas, zatrpani smo raznim sadržajem. Upravo to je i presudno za opstanak vašeg biznisa u online svetu.

Čuli ste mnogo puta da se pominje čuveni algoritam facebooka, instagrama. Da mnogi savetuju i daju preporuke šta algoritam voli, šta treba činiti i kako raditi…? Sve to pada u vodu ukoliko nemate kvalitetan sadržaj, sadržaj koji se trenutno konzumira, sadržaj koji je u toku, koraku trendova, sadržaj koji vaši potencijalni klijenti, kupci vole i žele.

I na kraju možemo se osvrnuti na dobro poznatu rečenicu koju uvek koristim na predavanjima, a to je to “možete imati najsavršenije usluge, najkvalitetnije proizvode, ali ukoliko se za vas ne čuje, ukoliko vas ne vide, vi kao da ne postojite. I zato od presudnog značaja za uspeh bilo kakvog biznisa potrebno je predstaviti se i dobro pozicionirati na facebook-u, instagram-u i google-u.

Miloš Stošić

Vođenje i uređivanje FACEBOOK stranice

Vođenje i uređjivanje INSTAGRAM profila

GOOGLE pozicioniranje

SEO

GOOGLE oglašavanje

ADS

kontakt: mstosic@mail.ru

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji – Jelena Borovčanin

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji - Jelena Borovčanin. Kruševljnka...