Koliko su Facebook, Instagram i Google važni za tvoj biznis

Svedoci smo svakodnevnog rasta korisnika interneta, kao i otvaranja novih profila na društvenim mrežama. Takođe možemo primetiti da je oko nas, u našem okruženju sve više ljudi koji kupuju ili prodaju preko interneta.

Posmatrajući trenutnu situaciju u kojoj se nalazimo kao kompletno društvo sa sigurnošću možemo reći da nam je Korona donela bukvalno digitalizaciju na tacni. Od početka pandemije porast online kupovine i prodaje se udesetostručio. Čak i oni najmanji biznisi su se našli u online svetu i zauzeli svoje mesto ponude i potražnje. Jednostavno ova situacija sa koronom je konačno osvestila sve nas i stavila nam do znanja da je budućnost našeg biznisa, i to bilo koje vrste biznisa, u online svetu, na društvenim platformama: facebook-u, instagram-u, na googlu, na youtube-u.

 

Shodno tome i sami primećujemo jednu prezasićenost kod svih nas, zatrpani smo raznim sadržajem. Upravo to je i presudno za opstanak vašeg biznisa u online svetu.

Čuli ste mnogo puta da se pominje čuveni algoritam facebooka, instagrama. Da mnogi savetuju i daju preporuke šta algoritam voli, šta treba činiti i kako raditi…? Sve to pada u vodu ukoliko nemate kvalitetan sadržaj, sadržaj koji se trenutno konzumira, sadržaj koji je u toku, koraku trendova, sadržaj koji vaši potencijalni klijenti, kupci vole i žele.

I na kraju možemo se osvrnuti na dobro poznatu rečenicu koju uvek koristim na predavanjima, a to je to “možete imati najsavršenije usluge, najkvalitetnije proizvode, ali ukoliko se za vas ne čuje, ukoliko vas ne vide, vi kao da ne postojite. I zato od presudnog značaja za uspeh bilo kakvog biznisa potrebno je predstaviti se i dobro pozicionirati na facebook-u, instagram-u i google-u.

Miloš Stošić

Vođenje i uređivanje FACEBOOK stranice

Vođenje i uređjivanje INSTAGRAM profila

GOOGLE pozicioniranje

SEO

GOOGLE oglašavanje

ADS

kontakt: mstosic@mail.ru

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...