Koliko je bitno da se bavite nečim Koliko je bitno da se bavite nečim
Svakodnevno bavljenje nekom aktivnošću iz neke oblasti može biti spas, pogotovo u zimskim danima. I ne samo u ovim zimskim danima, već i u... Koliko je bitno da se bavite nečim

Svakodnevno bavljenje nekom aktivnošću iz neke oblasti može biti spas, pogotovo u zimskim danima. I ne samo u ovim zimskim danima, već i u vremenu aktuelnog korona virusa, kada se u naš dan pojavi stres.

Verovatno ste tokom ovih “dugih” meseci, u kojima smo u mnogo čemu bili ograničeni, osetili da mnogo puta ne znate šta ćete sa sobom.

Taj osećaj zna da bude opterećujući za čoveka i ume da uliva nervozu i pritisak u čoveku. Zato što se čovek u tim trenucima oseća neorganizovano i beskorisno. Tada čovekovo interesovanje za neki zanat, umetnost, aktivnost ili nauku može biti svetlo u mraku.

Kada se čovek ne zanima ni sa čim, počinje da se oseća kao stvar, a ne kao ljudsko biće. Zato je jako važno da svaka osoba ima svoja interesovanja. Kada se čovek seti svega onoga što voli i u čemu uživa, nema onih dosadnih pomisli “šta ću sad ja” ili “šta će sa mnom biti”.

Autor: Milica Đorđević

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *