KLJUČ

“Pogodi ko te sada ima… Smrt možda ?!

                    Ali onda zazvoni plavičasti odgovor: Ne smrt, već ljubav. “

Kako preneti poruku koja već duže vreme traži da se izrazi ?! Snažna poruka elementarne moći i one iskonske snage. Pa da se pokuša izložiti, u onoj svojoj jednostavnosti gde neće biti velova vazdušastih teorija mističnih pristrasnosti.

Lična ubeđenja svakog pisca pokušavaju da dođu do nagog tela Istine, a koja se odnosi na mentalnu magiju, skidajući svaki sloj postepeno i mukotrpno. Poenta je odbaciti sve te iznošene slojeve koji su prirasli uz srce i predstaviti jednostavnu, prirodnu istinu do koje svako mora doći na neki (svoj) način.

Možda će neko žaliti, biti šokiran grubošću ali nije to za mentalne pomodare. Iako će oni ipak potajno baciti oko na njeno golo telo, baš kao što to svi rade samo onda kada misle da ih niko ne gleda.

Jedan je univerzalni dinamički princip života i veoma jednostavan za sve. On je na usluzi svima koji ispravno ulože napor da ga razumeju, ali to mora isključivo biti ispravno inače nema ništa od životvorne suštinske energije.

Savremeni pisci razvili su mnoge privlačne teorije kako bi približili fenomen upravljanja mentalnim energijama. Iako su sve te teorije lukavo zamišljene, mnogi koji pokušavaju da ih dosegnu na kraju odustanu jer uzalud pokušavaju pomiriti suprotna gledišta jedne stvari, odnosno Istine.

Zar svim inteligentnim posmatračima nije jasno da veliki majstori koriste istu prirodnu silu, uprkos protivrečnim teorijama, kao i to da se efekti postižu uprkos nekim tamo gledištima, pre nego zahvaljujući njima ?!

Možda je najbolji način da se približi sve to, da se pogleda u rečnik. Uvek je dobro imati na umu položaj prvobitnog mislioca, kako je on gradio čvrst oslonac svojoj ideji. Tako se stiče određena prednost- uvek se dobija nova misao iz fabrike uma. Na taj način može da se vidi ideja oslobođena od priraslica koje su joj kasnije, vremenom, dodate.

Ako i mozak i baterija mogu da konvertuju ili transformišu energiju koja već postoji u univerzalnom obliku onda su oboje u stanju da generišu strujanja sila koja su u stanju da izazovu promene u drugim supstancama.

Jer sve što postoji “oseća“ i “odgovara na taj osećaj“ čak i najmaterijalniji oblici- dokazano naukom. Dakle u svakom atomu postoji um i mehanizam uma  i sve se dalje razvilo odatle. Sve je to dobro složeno u jednu misao:

    Rođen si sa potencijalom. Rođen si sa dobrotom i verom. Rođen si sa idealima i snovima. Rođen si sa krilima. Nauči da ih koristiš….

Autor: Ivana Živanić

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...