Kaputi u kojima ćete izgledati otmeno

Dolazi to vreme kada počinjemo da razmišljamo o zimskom stajlingu. O toplom i mekom džemperu. Udobnim čizmama. O modernoj kapi, šalu i rukavicama. Danas konkretno pričamo o kaputima koji su moderni ove sezone. Ostanite sa nama i saznajte šta se nosi i kako ga možete kombinovati. Dragi muškarci i za vas smo istražili neke modne preporuke zato i vi obavezno ostanite sa nama.

Klasičan camel

Ovaj kaput nije za poslovne prilike jer je više kežual, ali je jako mekan udoban i topao. U njemu možete da šetate dugo i bezbrižno bez straha da ćete se prehladiti. On najbolje ide uz farmerice i kožu.

Dezen šahovske table

Ova vrsta kaputa se pojavila prvi put u jednoj seriji i od tada je postao vrlo zapažen. Trend dizajn šahovske table je jako izazovan i primamljiv svim pripadnicama lepšeg pola, zato se sve više kaputa sa takvim dizajnom prodaju u elitnim brendovima. Zato što je ovaj trend trenutan budite oprezni. Dovoljan vam je samo kaput sa ovim dezenom jer kao i svaki trenutni trend verovatno će i ovaj vrlo brzo biti prevaziđen.

Puff kaput

Sam naziv kaže puff kao pufnica. Ovaj zanimljivi kaput je kombinacija jakne, mantila i kaputa ide uz duge čizme, kožne pantalone. Deluje neobavezno i otmeno.

Vinilna završnica

Je lakovani mantil je tako brzo osvojio srca žena da je on postao jedan od omiljenih on je uglavnom do kolena i lepo se uklapa uz ekstravagantne odevne predmete kao na primer uz kroptopove, zvonarice i slično.

Kaput od prevrnute kože

Ovo je najtopliji od svih kaputa sa ove liste. Kombinujte ga uz urbane detalje da bi ste osvežili svoj stajling. I nemojte da podlegnete utisku da je on samo za starije osobe.

Kao što smo i pomenuli našli smo i najpoželjnije odabire muških kaputa a to su:

Kaputi emmentt

Kapti ombre

Kaputi DStreet

Kaputi dewbery

Svi ovi kaputi izgledaju moderno, otmeno, elegantno, svetski i svaki muškarac će u njima biti primećen i poželjan jer u njima pripadnici jačeg pola izgledaju kao ozbiljni muškarci.

Dragi naši čitaoci nadamo se da smo vam pomogli da napravite najbolji izbor za sebe.

Autor: Milica Đorđević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Promenili smo ukrase, a jesmo li život?

Promenili smo ukrase, a jesmo li život? I ove...

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...