Kaputi u kojima ćete izgledati otmeno

Dolazi to vreme kada počinjemo da razmišljamo o zimskom stajlingu. O toplom i mekom džemperu. Udobnim čizmama. O modernoj kapi, šalu i rukavicama. Danas konkretno pričamo o kaputima koji su moderni ove sezone. Ostanite sa nama i saznajte šta se nosi i kako ga možete kombinovati. Dragi muškarci i za vas smo istražili neke modne preporuke zato i vi obavezno ostanite sa nama.

Klasičan camel

Ovaj kaput nije za poslovne prilike jer je više kežual, ali je jako mekan udoban i topao. U njemu možete da šetate dugo i bezbrižno bez straha da ćete se prehladiti. On najbolje ide uz farmerice i kožu.

Dezen šahovske table

Ova vrsta kaputa se pojavila prvi put u jednoj seriji i od tada je postao vrlo zapažen. Trend dizajn šahovske table je jako izazovan i primamljiv svim pripadnicama lepšeg pola, zato se sve više kaputa sa takvim dizajnom prodaju u elitnim brendovima. Zato što je ovaj trend trenutan budite oprezni. Dovoljan vam je samo kaput sa ovim dezenom jer kao i svaki trenutni trend verovatno će i ovaj vrlo brzo biti prevaziđen.

Puff kaput

Sam naziv kaže puff kao pufnica. Ovaj zanimljivi kaput je kombinacija jakne, mantila i kaputa ide uz duge čizme, kožne pantalone. Deluje neobavezno i otmeno.

Vinilna završnica

Je lakovani mantil je tako brzo osvojio srca žena da je on postao jedan od omiljenih on je uglavnom do kolena i lepo se uklapa uz ekstravagantne odevne predmete kao na primer uz kroptopove, zvonarice i slično.

Kaput od prevrnute kože

Ovo je najtopliji od svih kaputa sa ove liste. Kombinujte ga uz urbane detalje da bi ste osvežili svoj stajling. I nemojte da podlegnete utisku da je on samo za starije osobe.

Kao što smo i pomenuli našli smo i najpoželjnije odabire muških kaputa a to su:

Kaputi emmentt

Kapti ombre

Kaputi DStreet

Kaputi dewbery

Svi ovi kaputi izgledaju moderno, otmeno, elegantno, svetski i svaki muškarac će u njima biti primećen i poželjan jer u njima pripadnici jačeg pola izgledaju kao ozbiljni muškarci.

Dragi naši čitaoci nadamo se da smo vam pomogli da napravite najbolji izbor za sebe.

Autor: Milica Đorđević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...