KAKO SE NAŠA REDAKCIJA NEGUJE NA PLAŽI KAKO SE NAŠA REDAKCIJA NEGUJE NA PLAŽI
Deo naše male redakcije otišao je na zaslužen odmor. Međutim, kada volite svoj posao, ne možete da mirujete. Ovde je sve savršeno od vremena... KAKO SE NAŠA REDAKCIJA NEGUJE NA PLAŽI
Deo naše male redakcije otišao je na zaslužen odmor. Međutim, kada volite svoj posao, ne možete da mirujete. Ovde je sve savršeno od vremena preko vode, tržnih centara, mesta za izlazak…pa poneti atmosferom odlučili smo da vam predstavimo na koji način se naša druga urednica neguje na plaži, a vi dajte svoj sud.
OBAVEZNA ZAŠTITA OD SUNCA
LA ROCHE – POSAY sa faktorom 50 odlična je zaštita od sunca. Pored predivnog mirisa tu je i divna tekstura. Lako se nanosi i lepo se razmazuje. Ne ostavlja na koži bele tragove i ono što je veoma bitno, vodootporan je tako da ne morate svaki put kada izađete iz vode da ga nanosite. Nanosi se i na telo i na lice. Osećaj je veoma prijatan. Ovo mleko za telo dobila sam na poklon i veoma sam zadovoljna.
DODATNA ZAŠTITA LICA
Kao i mleko za sunčanje tako sam i kremu za lice  LA ROCHE – POSAY dobila na poklon. Moram da priznam da sam u početku bila skeptična (samo iz razloga jer ovaj brend nikada do sada nisam koristila) međutim i ona me je oduševila.
Koristi se za hidrataciju suve i mešovite kože. Mogu je koristiti i osobe sa osetljivom kožom jer njena nežna hidratacija deluje na vašu kožu nežno i štiti je.
Osvežavajuća tekstura ostaviće vašu kožu senzibilnom i mekom. Bez parabena je. Može se koristiti i kao podloga za puder.
RUŽIN MASLAC ZA TELO (NIKEL)
Ono što me je oduševilo jeste Nikelov proizvod, Ružn maslac za telo. Vremenom je moja koža tela počela da biva suva i da se peruta. Kada sam prvi put probala ovaj proizvod, oduševila sam se. Pored predivnog, nežnog mirisa tekstura zaista podseća na maslac. Lepo i ravnomerno se razmazuje, ostavlja prelep sjaj na koži koji mene podseća na hajlajter na obrazima.
NEGA RUKU
SOFT CARESS PROTECTING krema je za ruke dobro poznatog brenda Oriflame. Nežna je, bez silikona i parabena. Štiti i neguje vaše ruke i na plaži i u gradu i kući.
ZAŠTITITE I KOSU
Kosu na plaži zaštitićete uz pomoć pakovanja za kosu. S vremena na vreme nanesite pakovanje na kosu dok ste na plaži i dok se se sunčate. Kući je regularno operite. Kosa će vam biti zahvalna. Mi smo se odlučili za SCHWARZKOPF GLISS pakovanje za kosu.
NEGA USANA
Tu je kao i uvek nezaobilazno NIVEA labelo za usne.
Tako se mi negujemo na plaži.
Autor: Lidija Gajić
 • Gora Zivadinovic

  September 5, 2018 #1 Author

  kad se voli posao koji radis, svaka cas , bravo za tekst i vasu redakciju.srecan odmor

  Reply

  • ShineM

   September 5, 2018 #2 Author

   Hvala i Vama na lepim rečima ! 🙂

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *