Kako pravilno negovati bradu i kosu?

Dragi muškarci, da li pravilno negujete kosu i bradu?

Mi smo vam pripremili 3 koraka za pravilno održavanje brade i kose, a u tome će vam pomoći i najbolja muška kozmetika za lice i kosu.

Takođe, pošto se sve veća pažnja poklanja boljem i kvalitetnijem održavanju kose i izgleda kod muškaraca, ne čudi zašto je muška kozmetika za lice na ceni. Važno je da se izaberu najbolji proizvodi, odnosno najkvalitetnija kozmetika. Online shop ima mnogo proizvoda u ponudi, zato preporučujemo da prelistate ponudu na sajtu shop.lilly.rs.

Kako pravilno prati kosu?

Najpre odredite optimalnu temperaturu vode. Hladnija voda je odlična za poboljšavanje cirkulacije, pogotovu tokom jutarnjeg tuširanja, ali ako hladnom vodom perete kosu, neće biti mnogo učinka. Ni previše vruća voda nije dobra, jer rizikujete opekotine.

Nakon što nakvasite kodu, iscedite šampon na ruku u veličini kovanice. Neće vam pomoći mnogo šampona, jer se stvara mnogo pene, a samim tim će vam biti mnogo potrebno da kosu isperete. Kada se kosa ne ispere dovoljno, zadržava se sebum, a kosa postaje suva i bez volumena. Trljajte prstima kosu 30 sekundi i efekat će biti mnogo bolji nego da samo stavite glavu pod vodu.

Osim šampona, trebalo bi koristiti i regenerator, ali retko koji muškarac koristi regenerator za kosu. A zašto je regenerator neophodan?

Regenerator kosi vraća sjaj i čini je mekšom, a kutikule se ispravljaju. Ni sa regeneratorom ne preterujte. Nanesite na dlan regeneratora u veličini kovanice, pa ga tek onda utrljajte na kosu. Proizvod treba naneti na vrhove kose gde je kosa najviše oštećena, a onda nakon dva minuta isperite je. Kupovina regeneratora nikad nije bila lakša, jer je izuzetno popularna prodaja kozmetike online.

Kako pravilno sušiti kosu?

Osim pravilnog pranja, važno je adekvatno sušenje. Najpre je prosušite peškirom, a ako imate dovoljno vremena ostavite da se kosa prirodno osuši. Ipak, u situacijama kada nemate mnogo vremena, fen će vam biti i te kako od koristi. No, imajte na umu sledeće.

Redovno sušenje kose fenom dodatno će oštetiti vašu kosu i ona će postati lomljiva i krhka.

Ali kako onda izbeći oštećenja?

Postoje načini za to.

Nakon pranja kose, dobro je istrljajte peškirom. Fen tokom sušenja stalno pomerajte napred-nazad, a najbolje bi bilo da ga držite na distanci od 20 cm. Tako ćete izbeći rizik od spaljivanja i oštećenja kose. A nemojte ni na najjače pojačavati fen i pritom koristite proizvode za oblikovanje i zaštitu kose.

Neka se u vašem kupatilu nađe samo najbolja kozmetika. Online shop nudi najbolje brendove, zato preporučujemo da pogledate i koja je sve muška kozmetika za lice u ponudi.

Kako stilizovati kosu i bradu?

Od načina na koji se šišate i brijete zavisi kako ćete stilizovati kosu i bradu. Brojne su tehnike za oblikovanje frizura prema tipu kose i održavanje brada, zato vam savetujemo da birate proizvode isključivo prema tipu brade i kose.

Savremeno doba učinilo je svoje. Danas je ponuda bolja nego ikada pre, pa je muška kozmetika za lice i te kako raznovrsna. Dostupna je i najbolja kozmetika online, shop u ponudi ima vosak, kreme, paste, gelove i pene za bradu i kosu.

Najbolja muška kozmetika za lice

Ako želite da vam brada bude sjajna i lepo oblikovana, koristite vosak za stilizovanje brade. Za prijatnije brijanje poslužiće gelovi, a pošto je dostupna prodaja kozmetike online, pogledajte koji su sve gelovi u ponudi. Oni će vam dobro doći ako želite brzo i jednostavno da oblikujete svoju bradu.

A kako dugu i gustu bradu ukrotiti i učiniti je mekom na dodir?

Uz ulje za bradu i to je moguće. Dobro razmotrite ponudu i izaberite ulje koje najviše odgovara vašem tipu brade. Malo je potrebno da vaš izgled bude savršen. Dovoljno je da se u vašoj korpi nađe nekoliko proizvoda i eto prilike da zasijate u punom sjaju. Prodaja kozmetike online je odlična prilika da izaberete najbolje proizvode odmah!

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i rešiti

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i...

Čovek bez obaveza – Miroslav Ćurčić

Čovek bez obaveza - Miroslav Ćurčić. Miroslav Ćurčić nas...

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...