Kako ponovo osvojiti svog muškarca?

Kako ponovo osvojiti svog muškarca? Uvek se zapitamo kako to da neke žene imaju puno samopozdanja dok druge ne. U ovom vremenu u kojem živimo nemamo puno vremena da obraćamo pažnju i radimo na sebi da ponovo pokrenemo ono što je prirodno u nama. Uvek se zapitamo šta je to što neke žene čini posebnim i kako ponovo da budemo poželjne muskarcu koga volimo. Kao i kod dugih veza i brakova kad prevlada monotonija potrebno je promeniti nešto da ponovo probudimo strast između dve osobe.

Svaka žena je posebna na svoj način i poseduje određene vrednosti koje su jedinstvene i vrednovane kod osobe suprotnog pola. Predstaviću vam jedan nov način kako da se osećate ponovo poželjnom i ponovo osvojite svog muškarca. Da mu priredite nešto drugačije, nešto specifično i jedinstveno, a ujedno da se i same osetite poželjnom kako i zaslužujete.

Kako ponovo osvojiti svog muškarca?

Kako ponovo osvojiti svog muškarca?
Kako ponovo osvojiti svog muškarca?

U pitanju je ,,WOMAN PROJECT” koji radim sa dosta devojaka i žena i u koji sam uključila i heels dance plesni stil koji muškarci obožavanju, a i devojke. U ovom projektu učimo kako da budemo jedinstvene, kako da radimo na sebi počevši od hoda, govora tela, plesa, muzike i edukacije .

Predstaviću vam jednu od najpopularnijih vrsta plesa za devojke i žene Heels dance koju muškarci prosto obožavaju. Muškarci su lovci. Oni prate sve i sve ih zanima. Vole uzbuđenja i izazove i ako primete da uživate u svom životu, da imate nove hobije, da trenirate ,da ste srećne i da uživate u malim stvarima poput plesnog treninga, zapitaće se šta je to bolje od mene.

Napravite mu malo iznenađenje, a u toj pripremi ponudiću vam da se priključite našem programu ,,Heels dance” u kojem ćete potpuno uživati. Povratićete samopouzdanje jer ova vrsta plesa zahteva ples na štiklama, koji takođe zahteva da vremenom postanete diva koja kad zakorači u prostoriju svi se okreću.

Kako ponovo osvojiti svog muškarca?

Kako ponovo osvojiti svog muškarca?
Kako ponovo osvojiti svog muškarca?

Na časovima vežbamo i pravilno držanje, kako hodati u štiklama, kako plesati, kako se osećati opušteno i sexy i kako povratiti samopouzdanje koje ponekad nedostaje. Takođe vežbamo i koreografiju koju možete izvesti svom muškarcu koji će biti totalno oduševljen ovakvim iznenađenjem.

Učenje plesa na štiklama moze biti izazov, pogotovo zato što vaše noge moraju ponovo da koordiniraju pokrete koje ste već savladali na ravnom, ali to može biti veoma koristan poduhvat onih koji učestvuju.

Kako ponovo osvojiti svog muškarca?

Bilo da učite online, lično sa trenerom ili na grupnim časovima ili radi lične zabave, ples na štiklama je prava umetnička forma unutar garanica svoje discipline. Ples na štiklama je odličan za izgradnju snage, fleksibilnosti i boljeg držanja, a za one koji rekreativno pohađaju može biti odličan za sticanje samopouzdanja, bolje energije tokom dana i pozitivnog raspoloženja.

Autor: Ivana Strahinjić, fitness trener

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...