KAKO DIJANA ĐORĐEVIĆ – TV LICE ZAPOČINJE SVOJ DAN (JUTARNJA RUTINA) KAKO DIJANA ĐORĐEVIĆ – TV LICE ZAPOČINJE SVOJ DAN (JUTARNJA RUTINA)
Jutro je moj omiljeni deo dana kada spremno dočekujem sve aktivnosti koje moram da obavim u toku tih 24 časa. A to znači, naspavati... KAKO DIJANA ĐORĐEVIĆ – TV LICE ZAPOČINJE SVOJ DAN (JUTARNJA RUTINA)

Jutro je moj omiljeni deo dana kada spremno dočekujem sve aktivnosti koje moram da obavim u toku tih 24 časa. A to znači, naspavati se dovoljno da bi bila sveža i orna. Popiti svoj omiljeni zeleni čaj ili limunadu, pošto kafu konzumiram u toku dana kada mi zafali miris i ukus domaće kafe u društvu kolega ili dragih ljudi. A sve to činim dok slušam omiljenu relaks muziku ili zvuke klavira posmatrajući kroz prozor kakvo je vreme i smišljajući odevnu kombinaciju koja će mi biti udobna, topla i praktična do televizije i početka snimanja emisije.

Deo moje svakodnevne rutine jesu i vežbe za zatezanje i pokretanje energije, kao i doručak koji uvek mora biti izbalansiran nekim voćem, semenkama i povrćem. Desetogodišnji rad na telev iziji kao i svakodnevno šminkanje su me naučili da kožu generalno treba negovati i čuvati, a pogotovu kožu lica. Tako da se privatno trudim da izgledam što prirodnije bez previše šminke, jer kada je žena svesna sebe i zadovoljna nema veliku potrebu za stalnim i preteranim nanošenjem pudera i drugih make up pomagala.

Takođe, shvatila sam i uverila se u sve blagodeti mezoterapije koju Francuskinje primenjuju u pauzama za ručak, te tako i ja uvek kada mi obaveze na televiziji dozvole odlazim na te tretmane kod moje dr Aleksandre Lukić Tankosić.

Koliko je važna nega spolja, toliko je važna i mentalna higijena, koju sprovodim tako što biram šta čitam, šta jedem i sa kime provodim svoje dragoceno vreme! Nekada praktikujem jutarnje upijanje sunčevih zraka dok ih ima i dok traju ove zlatne jeseni.

Sve u svemu, moja jutra su vesela, nasmejana i pozitivna! I kod mene sve mora biti u bojama. Od šoljice iz koje ispijam čaj Do odeće koju nosim! Jer boje znače kreativnost i živahnost!

Dijana Đorđević, novinar i voditelj

Redakcija

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *