KAKO DA SE REŠITE STRIJA? KAKO DA SE REŠITE STRIJA?
Većina žena se pati sa ovom pojavom na njihovom telu koja nastaje najčešće usled trudnoće, usled gubljenja ili dobijanja na kilaži… Činjenica je da... KAKO DA SE REŠITE STRIJA?

Većina žena se pati sa ovom pojavom na njihovom telu koja nastaje najčešće usled trudnoće, usled gubljenja ili dobijanja na kilaži… Činjenica je da izgledaju ružno na telu i da svaka žena želi da ih se reši. Mi vam donosimo par saveta kako da u tome i uspete.

ŠEĆER

Sa malo bademovog mleka pomešajte kašičicu šečera i dodajte nekoliko kapi limunovog soka i sve dobro umutite. Ovu smesu nežno utrljajte na strije minimum 10 minuta pre tuširanja.

BELANCA

Odvojite belance od žumanca i dobro umutite. Dobijenu smesu nanesite na one delove kože na kojima imate strije. Ostavite da vam se sve to osuši, zatim isperite mlakom vodom i hidrirajte na kraju maslinovim uljem.

SOK OD KROMPIRA

Krompir isecite na kriške i nežno utrljajte na deo kože koji vam je sporan. Na kraju isperite mlakom vodom.

LIMUNOV SOK

Limunov sok nežno utrljajte na strije kružnim pokretima. Ostavite da tako odstoji 10 minuta pre nego što isperete mlakom vodom.

Autor: Lidija Gajić

 • N,.

  October 14, 2018 #1 Author

  Draga Lidija, ovo je poruka za tebe i naravno da je nećeš objaviti. Slučajno znam, od niških lekara koji su profesori na Medicinskom fakultetu, da se strije ne mogu nikako, ama baš nikako ukloniti, osim hirurškim putem.
  Pozdrav za tebe.

  Reply

  • ShineM

   October 14, 2018 #2 Author

   Iz ličnog iskustva znam da strije mogu da se uklone bez hiruške intervencije. Srdačan pozdrav 🙂

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *