KAKO DA POSLOVNI STIL OBLAČENJA NE BUDE DOSADAN KAKO DA POSLOVNI STIL OBLAČENJA NE BUDE DOSADAN
Poslovni dress code definisan je često dužinom suknje, bojom odeće i modelima koji nemaju puno dodira sa aktuelnim trendovima, što često ograničava žene u... KAKO DA POSLOVNI STIL OBLAČENJA NE BUDE DOSADAN

Poslovni dress code definisan je često dužinom suknje, bojom odeće i modelima koji nemaju puno dodira sa aktuelnim trendovima, što često ograničava žene u izboru poslovnih kombinacija.

Ukoliko ste upali u rutinu oblačenja i željni ste neke promene, donosimo vam neke predloge, koji zadovoljavaju pravila oblačenja na poslu, ali i koji vam garantuju da poslovno ne mora biti sinonim za dosadno.

 

Crna suknja zavodljivog kroja

Najrasprostranjeniji komad bussiness stila ne mora obavezno biti zatvorenog klasičnog kroja. Primer trendi komada crna je suknja sa mrežastim gornjim slojem koji dužinu zadržava do dozvoljene granice, ispod kolena, a koja će beloj košulji dati skroz novi look.

Mala haljina u trendi pastelnoj boji 
Mala crna haljina večna je saveznica poslovnog izgleda, ali jednako dobar ugled možete postići i haljinom u nekoj drugoj boji. Trendi ružičasta haljina klasičnog kroja odličan je izbor, za kancelariju, a njenu zavodljivost lako možete ublažiti ukoliko je kombinujete uz baletanke i neki prikladan sako.

Trendi torba midi veličine
Velike torbe često su zaposlenim ženama samo mesto odlaganja važnih spisa i dnevnih potreba. Ipak, dobra torba itekako je važna za dobar stil pri čemu su srednje, midi, veličine odličan izbor za posao. Klasični kockasti oblik dopušta igranje bojama, pri čemu prolaze i upečatljive neonske ili torbe sa printom.

Sako s dezenom
Uz crne pantalone ili klasičnu suknju, odlično pristaje sako kraćeg kroja i sa nekim šarenim dezenom. Ovo je definitivno komad uz koji ćete osvežiti poslovni stil. U zavisnosti od boja, ovakav sako možete kombinovati uz farmerke ili bele pantalone i izvan kancelarije i posla.

Lepršava suknja A kroja
Model čija dužina seže ispod kolena sa cvetnim uzorkom, u jednom će potezu osvežiti poslovni stil. Lako je možete kombinovati sa jednobojnom košuljom, a od obuće možete birati baletanke ili štikle optimalne visine štikle.

 

Autor: Ivana Živanić 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *