KAKO DA IZGUBITE NEŽELJENE CENTIMETRE NA TELU KAKO DA IZGUBITE NEŽELJENE CENTIMETRE NA TELU
Ovaj vid mršavljenja i skidanja masnoće sa kritičnih mesta na telu postao je hit na internetu. Mi vam prenosimo kako se i kada upotrebljava,... KAKO DA IZGUBITE NEŽELJENE CENTIMETRE NA TELU
Ovaj vid mršavljenja i skidanja masnoće sa kritičnih mesta na telu postao je hit na internetu. Mi vam prenosimo kako se i kada upotrebljava, kao i način na koji se priprema. Ovim napitkom mnogi su uspeli da reše svoj problem, ostaje nam da pokušamo ili da im verujemo na reč.
PRIPREMA:
Za pripremu ovog napitka/ čaja potrebni su vam štapić cimeta, 3 lovorova lista i zeleni čaj.
U 800ml proključale vode (koju nakon ključanja sklonite sa šporeta) stavite 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i 1 ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite sud i ostavite tako da odstoji 10 -15 minuta. Zatim procedite i možete ga konzumirati.
UPOTREBA:
Pije se 3 puta dnevno. Najbolje je prvu šolju ovog čaja popiti pre doručka, na prazan stomak, drugu odmah nakon završenog doručka, a treću neposredno pre spavanja.
Osobe koje su praktikovale ovaj vid mršavljenja kažu da su prvi rezultati vidljivi već nakon sedam dana. Ostaje nam samo da probamo i mi.
Autor: Lidija Gajić

Your email address will not be published. Required fields are marked *