Kako će izgledati moda na ulicama grada u 2021?

Došla nam je i ta čuvena godina koji smo svi jedva čekali. Praznici su prošli a svet se i dalje bori sa nevidljivim neprijateljem koji je uticao i na modnu industriju i promenio stare načine odevanja u potpuno novi talas odeće uz kombinaciju maske.

Događaje koje smo mogli videti u 2020-toj godini poput modnih revija u virtuelnoj realnosti je ostavilo pitanje šta će se desiti sa modom? Kako ćemo se oblačiti ubuduće?

Promene koje možemo videti pored maski koje su definitivno najveća vizuelna izmena odnose se i na trendove koji su jednostavniji, opuštenije oblačenje i više personalizovan način odevanja nego u prošlim godinama. Videli smo puno blejzera i farmerki, a obuća koja je jednostavna i uklapa se uz sve poput crnih čizmi i patika na raznim poznatim ličnostima našeg grada. Polako nam se vraćaju u modu i vintage komadi pomešani sa novim prevelikim proporcijama i spontanim slojevima. Sako veće veličine je odjednom postao jedan odlični modni komad koji svako želi da poseduje u svom ormaru.

Nakon jedne izuzetno zahteve godine sada gledamo da nam odeća bude pametna, prijatna i topla za svaki segment našeg dana.

Autor: Rebeka Brošćanc

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...