Kako će izgledati moda na ulicama grada u 2021? Kako će izgledati moda na ulicama grada u 2021?
Došla nam je i ta čuvena godina koji smo svi jedva čekali. Praznici su prošli a svet se i dalje bori sa nevidljivim neprijateljem... Kako će izgledati moda na ulicama grada u 2021?

Došla nam je i ta čuvena godina koji smo svi jedva čekali. Praznici su prošli a svet se i dalje bori sa nevidljivim neprijateljem koji je uticao i na modnu industriju i promenio stare načine odevanja u potpuno novi talas odeće uz kombinaciju maske.

Događaje koje smo mogli videti u 2020-toj godini poput modnih revija u virtuelnoj realnosti je ostavilo pitanje šta će se desiti sa modom? Kako ćemo se oblačiti ubuduće?

Promene koje možemo videti pored maski koje su definitivno najveća vizuelna izmena odnose se i na trendove koji su jednostavniji, opuštenije oblačenje i više personalizovan način odevanja nego u prošlim godinama. Videli smo puno blejzera i farmerki, a obuća koja je jednostavna i uklapa se uz sve poput crnih čizmi i patika na raznim poznatim ličnostima našeg grada. Polako nam se vraćaju u modu i vintage komadi pomešani sa novim prevelikim proporcijama i spontanim slojevima. Sako veće veličine je odjednom postao jedan odlični modni komad koji svako želi da poseduje u svom ormaru.

Nakon jedne izuzetno zahteve godine sada gledamo da nam odeća bude pametna, prijatna i topla za svaki segment našeg dana.

Autor: Rebeka Brošćanc

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *