KAFETERIJA ŠEĆER – ZA VAŠE UŽIVANJE KAFETERIJA ŠEĆER – ZA VAŠE UŽIVANJE
Mnogi od nas vole da čitaju knjige uz toplu šolju kafe, čaja u fotelji i sa ćebetom. Ali ukoliko se zadesi da se nađete... KAFETERIJA ŠEĆER – ZA VAŠE UŽIVANJE

Mnogi od nas vole da čitaju knjige uz toplu šolju kafe, čaja u fotelji i sa ćebetom. Ali ukoliko se zadesi da se nađete u gradu i da imate malo slobodnog vremena, koje želite da iskoristite tako što ćete proćitati knjigu uz šolju toplog napitka, onda je Kafeterija Šećer pravo mesto za vas. Nalazi se na ulici Knez Mihailova 48, Delfi knjižara „Borislav Pekić“ Lagunin klub čitalaca, na drugom spratu. Ambijent je i više nego opuštajući. Uz kupovinu knjige u prodavnici dobijete vaučer na popust za kafeteriju.

rrem

Bitno da se napomene, da je prostor nepušački, tako da je ovo mesto idealno za vas, koji ne vole da sede u kombinovanim prostorima za pušače i nepušače. U ponudi imaju kafu, čajeve, ceđene sokove, alkoholna i bezalkoholna pića, a možete da naručite po neki kroasan, mafin, sladoled. Možete da dođete kako sami, tako sa prijateljima.  Da bi atmosfera bila još prijatnija, pušta se muzika, koja ne smeta čitanju knjiga, ili razgovoru sa prijateljima.

nor

Autor: Kristina Jovičić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *