Kada je pravo vreme da angažujete virtuelnog asistenta?

Nemate mogućnost da organizujete poslovne aktivnosti I slobodno vreme? Imate osećaj da je vaš tim preopterećen? Ako je odgovor na oba pitanja DA, onda je došlo pravo vreme angažovati virtuelnog asistenta! On će vam rešiti sve tekuće probleme vezano za poslovanje.

Virtuelni asistent vam može olakšati život da poslovanje teče efikasnije, bez ikakvih neočekivanih prepreka. Nemate dovoljno vremena da vodite društvene mreže, uređujete sajt ili komunicirate sa kupcima? Razmislite o osobi koja će biti fenomenalna u multitaskingu – vaš lični virtuelni asistent!

Šta sve može virtuelni asistent da radi?

Virtuelni asistent ili virtuelna sekretarica je osoba koja sarađuje sa poslodavcem u poslovima iz domena administracije, kreative, marketinga, organizacije, i slično. Njihov zadatak je da olakšaju poslodavcu i omoguće mu da prebaci određene poslove na njih.

Prema nedavnom istraživanju oko 80% radnika koji su po prvi put praktikovali rad od kuće iskazalo je interesovanje da nastavi da radi po takvom sistemu i u buduće.

Sve ono što je vezano za kancelarijsku administraciju, prevodilačke poslove, upravljanje bazama podataka, personalna asistencija, unos podataka u tabele, rezervisanje i bukiranje, knjigovodstvo i evidencija zaposlenih, SEO usluge, grafički dizajn, društvene mreže, IT usluge, lektorisanje sadržaja.

Kao što se može primetiti iz priloženog, poprilično je široka lepeza aktivnosti kojima se virtuelni asistent može baviti. Oni mogu poboljšati vaše poslovanje tako što ćete da pronađete nove kupce i zadržati postojeće. Prednost za poslodavca je ta što se ovi poslovi naplaćuju po satu. Bez obzira da li vam je potrebna slika za društvene mreže, proaktivnost na mejlu ili rukovođenje projektom važno je znati da je asistent uvek tu da olakša ili preuzme posao kada vi nemate vremena za to.

Slobodno vreme

Način provođenja slobodnog vremena je jedna od određujućih karakteristika stila života. Zato, potrudite se da oslobodite raspored u planeru i prepustite obaveze drugoj osbi koja će na stručan način obaviti sve što je potrebno za vas. Budite poverljivi i slobodni da svoje obaveze prepolovite i sebi oslobodite vreme koje možete uložiti na neki lepši način. Imaćete više vremena za porodicu, prijatelje i putovanja. Vaš asistent će se postarati da sve završi u predviđenom roku na najbolji mogući način.

Autor: Jelena Vučković

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...