KAD SUNCE ZAĐE KREĆE VELIKI KONCERT – VIS LIMUNADA NAJAVLJUJE NOVU PLOČU

Preksinoć je u bašti KC Grada, pred objektivnom beogradskom publikom Veliki koncert pod radnim nazivom „Kad sunce zađe“, održao najperspektivniji vokalno instrumentalni sastav u gradu – VIS Limunada.

Pod okriljem divne letnje noći, u još divnijem ambijentu svirali su čitava dva sata i gotovo neprestano terali pridošlice na ples. Na pažljivo biranom repertoaru smenjivali su se stari hitovi, beogradski šlageri, najavljivale se nove numere i album i pevušile evergreen pesme, tako da je aranžiran potpun ugođaj. Od znanih songova ređali su se „Plešimo rame uz rame“, „Gromovi u glavi“, „O Kato“, „Dule“, „Te slatke misli“, „Zbogom ljubavi“, „Kupili smo gramofon“. Dok je publika uživala u premijerno izvedenim novim pesmama poput „Ona zna“, „Ti, odakle si ti“, „Kad sunce zađe“, koje će se naći na predstojećem, dugo čekanom albumu. Osim novih pesama, bilo je tu još iznenađenja. Predstavili su i novog člana benda koji nastupa na električnim orguljama pod pseudonimom Maxim Leopold. Imali su i specijalnog muzičkog gosta na saxofonu, koji ih je ispratio u svirci od pola koncerta.Takođe, reklamirali su i svoju liniju parfema „Rivijera“ sa citrusnim mirisom Mediterana, koji za njih izrađuje kultna beogradska parfimerija „Sava.“

I baš kada je atmosfera bila uzavrela, časovnici su otkucali pola ponoći, pa je usledio kraj Velikog koncerta. Razočarana publika vriskom i aplauzima tražila je bis, pa je Limunada još jedared izašla na stage i odsvirala poslednju numeru – „Ja znam da znaš“, soundtrack filma „Paluba ispod Terazija“.  Potom je usledio pozdrav „Voli vas Vaša Limunada“ i „Kada se sretnemo sutra, zaboravićemo na boli.“ Onda su se ugasila svetla i istog trena ostala je uspomena na ovu toplu i prekrasnu noć.

Autor: Aleksa Ćelap

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...