Jovana Šipčić uz podršku Branislave Simanić pomaže tokom vanredne situacije! Jovana Šipčić uz podršku Branislave Simanić pomaže tokom vanredne situacije!
Zbog pandemije koronavirusa širom sveta borba za život i zdravlje je neizvesna. U većini zemalja proglađena je vanredna situacija, a između ostalog, zbog toga... Jovana Šipčić uz podršku Branislave Simanić pomaže tokom vanredne situacije!

Zbog pandemije koronavirusa širom sveta borba za život i zdravlje je neizvesna. U većini zemalja proglađena je vanredna situacija, a između ostalog, zbog toga trpi i ekonomija.

Mlada preduzetnica, modno lice i urednica portala JollyWoman Jovana Šipić je prvenstveno pokrenula akciju “Zdravo dete”, u kojoj je za najmlađe pokrenula besplatne školice, kurseve, nagradne konkurse, alai i recitacije i glumu naših poznatih ličnosti poput Sergeja Ćetkovića, Marine Ćosić, Nikoline Kovač, Katarine Gromilić i mnogih drugih.

Ovu akciju je između ostalog podržala i Branislava Simanić direktorka Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Osim ove akcije koja ima veliki odziv i medijsku podršku, Jovana je nedavno izjavila da želi da pomogne malim preduzećima kroz objave tekstova na svojim, ali i saradničkim portalima i tako čitaocima približi delatnost tih preduzeća i pomogne u prodaji i prezentaciji istih. Na njenim društvenim mrežama vide se velike pohvale na izuzetan humanitarni rad koji ovoj mladoj mami nije prvi. Nedavno je podržala i sve mame preduzetnice kroz besplatan marketing.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *