Jovana Šipčić pruža nesebičnu podršku ženama preduzetnicama

 

Jovana Šipčić pruža nesebičnu  podršku ženama preduzetnicama. Jovana Šipčić uspešna preduzetnica i predsednica Sekcije za mlade preduzetnike u Privrednoj komori Srbije, danas je uz podršku Sektora preduzetništva i direktorke Branislave Simanić organizovala besplatan Bazar preduzetnica.

Preko stotinu preduzetnica iz cele Srbije dobilo je onlajn prostor za prodaju, medijsku podršku, šansu za umrežavanjem, ali i edukaciju za vođenje društvenih mreža.

zene-preduzetnice

Jovani ovo nije prvi put da organizuje slične događaje, a kako kaže svaki put se sve više žena prijavljuje.

“Kroz razgovor sa velikim brojem preduzetnica, saznala sam da većina ima želju da pokrene nešto svoje. Osamostali se, ali pre svega su finansije u pitanju, a onda i hrabrost, nedovoljno znanja. Takođe, i one žene koje imaju svoja preduzeća, zbog obaveza koje naprimer majčinstvo donosi zapostave ista. Želim da pomognem svima, i onim ženama koje žele da pokrenu nešto svoje. Ali i ovima koje žele da održe svoje biznise”, rekla je Jovana.

Jovana Šipčić pruža nesebičnu podršku ženama preduzetnicama

jovana-sipcic-pruza-nesebicnu-pomoc

Pored Sekcije u Privrednoj komori Srbije, Jovana je osnovala i udruženje Klub mama preduzetnica gde takođe nesebično pomaže istim.

U vremenu kada preduzetnice nemaju baš najsjajnije uslove za rad i kada se bore da opstanu na tržištu, Jovana im nesebično pruža priliku da rastu. Kako je i sama preduzetnica, iz ličnog iskustva zna šta je potrebno i koliko truda se ulaže u sopstveni biznis. Slobodno možemo reći da ona može biti primer ženama koje žele da se upuste u avanturu zvanu preduzetništvo.

Bazar žena preduzetnica je veoma koristan. Tu smo se i lično uverili, jer smo bili deo istog kada je prvi put organizovan 2020. godine.

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Razmišljajte o putu ka napretku

Razmišljajte o putu ka napretku. Brz način života ima...

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica. Sočni aromatični kolač...

Biološka terapija

Biološka terapija. Biološka terapija predstavlja tretman koji treba da...

Dokaz da si dovoljan sebi

Dokaz da si dovoljan sebi. Da biste postali ili...