Još danas-Humanitarna aukcija uskršnjih jaja 2021. za ugrožene porodice Stare planine Inbox

Zbog velikog interesovanja, i danas se nastavlja onlajn VOS Kreativno pero – Humanitarna aukcija uskršnjih jaja  i trajaće do večeras do 20.00 časova.

Sada već tradicionalno VOS Kreativno pero na ovaj način obeležava veliki hrišćanski praznik Uskrs i time pruža svoj doprinos široj društvenoj zajednici.

Direktorka VOS Kreativno pero, Gordana Kedžić je podsetila da je značaj praznika svake, a čini se posebno ove godine u pojačanoj brižnosti za sebe i druge. To je vreme ljubavi, zajedništva, praštanja i podrške pa tako i Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno pero nastoji da svojim primerom promoviše prave vrednosti.

uskršnje jaje

Deca i učenici/e VOS Kreativno pero su, inspirisani/e predstojećim praznicima, sa ljubavlju ručno ukrasila uskršnja jaja i darežljivo, od srca, svoje unikatne rukotvorine predstavila u okviru pomenute dobrotvorne akcije. Humanitarnu aukciju je podržala i cvećara Ivona, koja je svojim aranžmanima doprinela raznovrsnijoj ponudi.

Ovogodišnji prilog humanitarne aukcije biće usmeren ka socijalno ugroženim porodicama Stare planine, u okviru projekta Kolevka za Staru planinu. Projekat će realizovati Humanitarna organizacija Kolevka tokom letnjih meseci 2021. godine.

Učesnici/e aukcije su već licitirali/e za ponuđena mala remek-dela i do sada je sakupljeno čak 140.000,00 RSD. Pozivamo sve ljude velikog srca i dobre volje da nam se priduruže i uzmu učešće u licitaciji za do sada neizlicitirane artikle! Pratite aukciju i licitirajte  za mala remek-dela!

Uskršnji praznici su pravo vreme da pokažemo humanost na delu.   

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Savet za regionalnu saradnju prepoznao zalaganje Jovane Šipčić prosperitetu žena Zapadnog Balkana

Savet za regionalnu saradnju (RCC) dodjeljuje već treću godinu zaredom nagradu...

Organizacija je ključna veština u svim aspektima života

Organizacija je ključna veština u svim aspektima života. Organizacija...

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve . Dobrodošli...

Brzinski voćni kolač – Banana rolat

Brzinski voćni kolač - Banana rolat. Da li volite...