JEZIVA SERIJA STIVENA KINGA „CASTLE ROCK“

Psihološka – horor serija postavljena u gradiću „Castle Rock“ kombinuje mitološku scenu i intimnu priču o najboljim ostvarenjima Stivena Kinga. Tkanjem epske sage o tami i svetlosti, izigravajući se na nekoliko kvadratnih milja šuma Maine. Izmišljeni grad Castle Rock  u Mainu je veoma značajan u stvaralaštvu Stivena Kinga. Ovaj gradić pojavljuje se još u njegovim romanima: „Cujo“, „The Dark Half“, „IT“ i „Needful Things“, kao i u noveli „The Bodi“ i brojnim kratkim pričama kao što su „Rita Haivorth“ i „The Shavshank Redemption“. „Castle Rock“ je prva psihološka – horor serija koja objedinjuje najznačajnija književna dostignuća velikog Stivena Kinga u jedno.

Glavne uloge pripale su: André Holland, Melanie Lynskey, Bill Skarsgård, Jane Levy, Sissy Spacek. Pored ovih glumaca našao se i Scott Glenn, kao gostujući glumac.

Jedno je sigurno, ova serija (koja ima 10 epizoda) sigurno vas vas neće ostaviti ravanodušnim. Psihološki triler sa primesama horora zalediće vam krv u žilama, a svaku sledeću epizodu čekaćete sa nestrpljenjem.

Autor: Lidija Gajić

2 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Premijerno 27.02. – „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“

Premijerno 27.02. - „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“. Hit film...

Venčanice, moda, poezija: Rekla sam DA u salonu venčanica

Venčanice, moda, poezija: Rekla sam DA u salonu venčanica....

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA. Dugo sam razmišljala šta je...

Kifla kroasani pečeni na ulju

Kifla kroasani pečeni na ulju.Da li ste probali...