JEZIVA SERIJA STIVENA KINGA “CASTLE ROCK” JEZIVA SERIJA STIVENA KINGA “CASTLE ROCK”
Psihološka – horor serija postavljena u gradiću “Castle Rock” kombinuje mitološku scenu i intimnu priču o najboljim ostvarenjima Stivena Kinga. Tkanjem epske sage o... JEZIVA SERIJA STIVENA KINGA “CASTLE ROCK”

Psihološka – horor serija postavljena u gradiću “Castle Rock” kombinuje mitološku scenu i intimnu priču o najboljim ostvarenjima Stivena Kinga. Tkanjem epske sage o tami i svetlosti, izigravajući se na nekoliko kvadratnih milja šuma Maine. Izmišljeni grad Castle Rock  u Mainu je veoma značajan u stvaralaštvu Stivena Kinga. Ovaj gradić pojavljuje se još u njegovim romanima: “Cujo”, “The Dark Half”, “IT” i “Needful Things”, kao i u noveli “The Bodi” i brojnim kratkim pričama kao što su “Rita Haivorth” i “The Shavshank Redemption”. “Castle Rock” je prva psihološka – horor serija koja objedinjuje najznačajnija književna dostignuća velikog Stivena Kinga u jedno.

Glavne uloge pripale su: André Holland, Melanie Lynskey, Bill Skarsgård, Jane Levy, Sissy Spacek. Pored ovih glumaca našao se i Scott Glenn, kao gostujući glumac.

Jedno je sigurno, ova serija (koja ima 10 epizoda) sigurno vas vas neće ostaviti ravanodušnim. Psihološki triler sa primesama horora zalediće vam krv u žilama, a svaku sledeću epizodu čekaćete sa nestrpljenjem.

Autor: Lidija Gajić

Your email address will not be published. Required fields are marked *