Jedna od najdražih Reiki inicijacija

Već je deveta godina kako radim kao Reiki učiteljica. Sve inicijacije sam upriličila u izvedbi jedan na jedan bilo u direktnom kontaktu bilo na daljinu. I zaista svaka mi je draga jer se uvek radujem kada neko prepozna Reiki i odluči da ga unese u svoju svakodnevnicu. I svaka osoba koja mi je došla mi je draga, i za svakog mog učenika moja vrata su uvek otvorena gde god da sam, svima sam prijatelj pa tek onda neko ko im je preneo Reiki i ko ih podučava o primeni istog bilo u ličnom radu bilo u radu sa drugima.

Ali ovom prilikom bih izdvojila jedan malo drugačiji dan inicijacije. Mlada draga dama od svega dvadeset i tri godine me je nekom prilikom kontaktirala u vezi Reikija. Tad je bila trudna pa smo odložile naš rad dok se ne porodi. Reiki tretmane je sasvim uredu raditi tokom trudnoće kad je potrebno, ali inicijacija se uglavnom odlaže nakon porođaja. Rekla je da će se javiti kad oseti da je došao trenutak. I došao je. Najpre smo uradile jedan pripremni tretman na daljinu da se upoznamo energetski a potom smo zakazale inicijaciju. Često treba i više od jednog pripremnog tretmana, ali je u njenom slučaju taj jedan bio dovoljan jer je i ranije išla na Rreiki tretmane, i uveliko radila na sebi.

Tog zakazanog dana njih troje su ušli u moj prostor. Njena divna porodica, suprug i bebironac od tri meseca. Koja je to radost bila. Malo plavoko bićence. Dok smo pili čaj i pričali bebac je boravio u mojim rukama. Oduševilo me je i to sa koliko ljubavi joj je njen muž, svega pet godina stariji od nje, pružao podršku. Prosto mi je bilo prelepo videti jednu tako mladu a mentalno i emotivno zdravu porodicu. Dva mlada a veoma svesna bića.

Kada je došao trenutak da nas dve radimo njen suprug i sin su krenuli da se prošetaju krajem. Beba se udobno smestila u kolica, a tata ga je vozio po lepom danu. Nas dve smo uradile pripremnu meditaciju a onda je primila inicijaciju. Kada smo završile energetski proces pozvala je svoje muške da nam se pridruže te su osnovnoj obuci za prvi sptepen prisustvovali svo troje. I to vreme dok je ona držala svoju bebu u rukama a ja joj davala osnovne instrukcije u vezi primene Reikija je bilo prosto čarobno. Njegove plave oke kojima je gledao i posmatrao sve je bilo nešto toliko slatko, čist blagoslov.

Mir i radost svima i Svetlost svetu.

S ljubavlju,

S.

Autor: Sanja Dejanović

www.reikiskolica.org

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...