JAKA ŽENA – SUDBINA SLABOG MUŠKARCA JAKA ŽENA – SUDBINA SLABOG MUŠKARCA
Vi ste oštroumne, brižne, nežne žene koje su ujedno i čvrste i žive život po vlastitim pravilima. Imate svoje sopstvene nade, snove i ambicije... JAKA ŽENA – SUDBINA SLABOG MUŠKARCA

Vi ste oštroumne, brižne, nežne žene koje su ujedno i čvrste i žive život po vlastitim pravilima. Imate svoje sopstvene nade, snove i ambicije i u toj vašoj igri života želite takvog sličnog partnera, uz kog ćete moći ostvariti baš sve što ste zacrtale.

Snažne žene razumeju da se njihova lična snaga ne nalazi u potrebi za nekim već u sposobnosti da postave racionalne (ali dostižne) standarde i u život puštaju samo one osobe sa kojima će moći činiti uspešan i produktivan tim.

Muškarci vole kada se osećaju potrebnima. Žele znati da su vredni divljenja. Jaka žena će mu pokazati ljubav, ali je istovremeno i nezavisna i može upravljati svojim životom. Boriće se za vezu, ali ne treba muškarca da se bori umesto nje. Jaka žena neće sediti i čekati muškarca da pronađe rešenje.

Muškarci uvek ostaju mali dečaci u srcu i to je upravo ono zbog čega ih volimo. Ali, ponekad se ponašaju nezrelo, a mi znamo kako da izađemo na kraj u takvim situacijama. U takvim slučajevima, potrebno im je suočavanje sa realnošću i to baš od žene koju vole. I pri tom, nije reč o njihovoj majci…

Potreba za površnim i nestalnim odnosima ili glumljenjem nekog frajera, zapravo su znakovi duboke nesigurnosti. Teško je sve te nesigurnosti rešiti sam, ali snažna partnerka puna ljubavi i razumevanja može biti od velike pomoći u ovom životnom izazovu.

Veliki broj muškaraca, zahvaljujući medijima i okruženju u kom živi, odrastaju sa potpuno nerealnom slikom žena. Međutim, žena koja tačno zna šta želi, može pokazati muškarcu da su žene apsolutno sposobne za sve. I da su kao takve, nezamenjive u njihovom životu.

Voli iskreno, nesebično i bezuslovno. Ako je ta ljubav uzvraćena, jaka žena napraviće sve što može da muškarcu pokaže još više ljubavi. Ohrabriće ga, podržati i boriti se za njega.

Neki muškarci ne mogu se nositi sa ovakvom ljubavi. Ali, koliko god vas volela, prekinuće bez ustručavanja ako joj pokažete da niste vredni njenih osećaja. Izbor je na vama dragi muškarci.

Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *