IZMIŠLJENI DEČKO

Sara je već tri godine sama živela u Novom Sadu. Doselila se tu iz Požarevca sa 25 godina jer je dobila odličnu poslovnu ponudu. Bila je odličan advokat. Roditeljima je bilo teško što će se odvojiti od svoje jedinice ali nadali su se da će tamo biti srećna, pa su svoju tugu skrivali.

Kad god bi se čuli, pitali bi je ima li dečka. U početku je govorila da nema ali videvši da će ih jedino smiriti kad bude imala dečka, izmislila je priču. Rekla je da se zabavlja sa Markom, kolegom sa posla.

Ali, priča se tu ne završava. Sad su krenuli da se interesuju, kakav je Marko.

Sara je vešto nastavila sa svojim igrom. Imala je zaista jednog kolegu Marka na poslu i kad bi pričala o svom dečku, opisivala je njega.

Ali roditeljima ni to nije bilo dovoljno, poželeli su da ga upoznaju. Javili su Sari da dolaze za vikend da upoznaju Marka.

E sad je već nastala frka. Šta sad da radi? Ništa joj drugo nije preostalo nego da zamoli kolegu da glumi njenog dečka. Stidljivo mu je saopštila ideju. Marko se na to nasmejao i prihvatio je da pomogne koleginici u nevolji.

Rezervisala je sto u jednom lepom restoranu i tamo odvela roditelje. Marko ih je već čekao. Nasmejan, lep, visok i veoma šarmantan, stajao je pored stola, pozdravljajući njene. A onda je prišao njoj i poljubio je, obgrlivši je nežno oko struka.

Sara se stresla i neka čudna toplina je prostrujala njenim telom. Odmahnula je glavom ne bi li  stresla svoje misli. Ovo je baš dobra gluma s Markove strane – pomislila je.

Seli su za sto i naručili večeru. Marko je bio božanstven. Često bi njegova ruka zalutala do njenog vrata, ruke pa čak i butine. Baš je ubedljiv. Pomislila je.

Kada je večera bila gotova, roditelji su zadovoljni seli u auto i otišli a Marko je predložio da je isprati do stana. Pristala je. Prijala joj je ova igra.

Stigavši ispred, Sara mu se zahvalila i krenula da uđe u stan. Marko je zagrlio oko struka i nežno privukao sebi. Gledao je zanosno par minuta a onda je nežno spustio svoje usne na njene.

„Sviđa mi se ova gluma. Da li mogu stvarno da dobijem ulogu tvog dečka?“

Sara se nasmejala, obgrlila ga oko vrata i poljubila.

A onda ga je pozvala u stan, ali kao svog pravog dečka.

Autor: Sanja Trninić

3 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...