ISTA AKSA, NOVI DOŽIVLJAJ

Kako bi roditeljima pružili nezaboravno iskustvo i potpuno nov i personalizovan doživljaj kupovine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu otvoriće vrata novog koncepta Aksa prodavnice u ulici Jurija Gagarina 26 u Beogradu.

Novi prodajni koncept odiše modernim dizajnom i navigacijom robe po kategorijama, što će mamama i tatama olakšati kupovinu štedeći njihovo vreme. Širok asortiman u novom konceptu Aksa prodavnice će i dalje činiti oprema za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hrana, kozmetika, igračake, odeća i obuća za decu od rođenja pa do prvih školskih dana, a edukovano i stručno prodajno osoblje će u svakom trenutku pružati savete kupcima kako bi kupovina bila što jednostavnija.

Jedinstveni doživljaj kupovine pružiće i novi segmenti prodavnice – Zeleni Kutak, odeljak „Sezona“, soba za dojenje i kutak za bebinu prvu sobicu osmišljeni tako da zadovolje sve potrebe svojih kupaca. Zeleni Kutak nudi roditeljima široku paletu organskih proizvoda, kao i hranu bez glutena, što čini ovaj deo prodavnice posebno prepoznatljivim. U delu „Sezona“ svi kupci će moći da pronađu najatraktivnije proizvode koji su najjaktuelniji u momentu tekuće sezone. Mame koje obavljaju kupovinu sa bebom će imati priliku da u sobi za dojenje nahrane ili presvuku svoju bebu bez potrebe za prekidom kupovine. Kutak za bebinu prvu sobicu pokazuje šta je sve mamama i tatama potrebno za bebine prve dane i spisak potrebnih stvari za porodilište i bebin dolazak kući.

Roditelji i budući roditelji će u novom konceptu Aksa prodavnice moći u širokom asortimanu proizvoda da pronađu inspiraciju kako da urede ili oplemene dečiju sobu ili kupe idealan poklon za svoje najdraže. Renovirana Aksa prodavnica je obezbedila i delove za mališane koji će moći da uživaju u igri, smehu i zabavi, dok njihovi roditelji obavljaju kupovinu. Još jedna novina u novom konceptu Aksa prodavnice jeste i centar za roditeljstvo koji će pružati dodatne sadržaje za roditelje poput edukacija na temu ishrane, vežbanja i škole za trudice.

Tradicijom dugom 26 godina i poverenjem koje traje, Aksa gradi zajednicu sa svojim potrošačima, a roditeljima pruža podršku od prvog dana – od dolaska bebe na svet i tokom odrastanja. Kontinuiranim inovacijama i praćenjem potreba svojih kupaca Aksa predstavlja mesto koje je i više od radnje. Zbog toga je Aksa neko kome roditelji veruju i na koga mogu uvek da se oslone.

Povodom uvođenja novog koncepta u ulici Jurija Gagarina 26, tokom vikenda 14. i 15. novembra, Aksa je spremila sjajnu akciju – 25% popusta na izdvojene kategorije proizvoda u svim beogradskim radnjama.

Sa ciljem da svim svojim kupcima pruži potpuno novi doživljaj kupovine, u budućnosti je planirano uvođenje novog koncepta prodavnice u svim Aksa objektima.

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....