Ispunjena žena – Kornelija Kozomara

“Svako od nas zaslužuje da živi ispunjen život, zar ne. Međutim, ako su tebe kao i mene učili da je ispunjen život misaona imenica za poseban sloj ljudi koji su rođeni u stranoj zemlji ili u određenoj (bogatoj) porodici, ja ti mogu reći iz mog LIČNOG iskustva, da to nije istina.
Ja sam prešla ,,Sa ispunjenim životom na Ti“ kada sam odlučila da živim svoje SNOVE sa trideset godina. Tada sam već bila MAJKA i supruga u novom okruženju, sa strahom i dilemama, a bez pomoći mame i tate. Ja sam USPJELA, naučila sam kako i zato danas pomažem ljudima da žive “Sa ispunjenim životom na Ti“  Primjeti kako se OSJEĆAŠ dok ovo čitaš i o čemu TI sanjaš. Ako si spremna da iskoristiš ISKRU koja se budi u tvom srcu i da pređeš ,,Sa ispunjenim životom na Ti“ sada, JA ću te od srca PODRŽATI na tom putu kroz kvalitetne coaching razgovore”
– reči su Kornelije Kozomara, koja već dugo pruža podršku odvažnim i hrabrim ženama, koje se ne plaše da krenu u ostvarenje svojih snova.

Ona propagira i značaj grupe, tj. zajednice gde će žene biti podrška jedna drugoj. Tako je i u facebook grupi “Ispunjena žena”, koju je osnovala Kornelija Kozomara. U grupi Kornelija, koja je profesionalni coach sa 27 godina životnog i profesionalnog iskustva u Danskoj, pomaže ženama da kreiraju svoj život, ispunjen život. Uz njenu pomoć prebrodićete i pobedićete sve one izazove koje su vam donele godine vašeg nezadovoljstva i možda pogrešnog načina življenja života.

Imaćete njenu potpunu podršku ka ostvarenju svojih ciljeva, jer ona zna i ona je živi dokaz da nikada nije kasno da kreneš ka svojoj sreći.

I zato pridruži se ovoj divnoj zajednici žena, na čelu sa Kornelijom, i kreni da živiš svoj ISPUNJENA ŽENA.

Kornelija Kozomara, Profesionalni coach

1 Komentar

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...