ISCELJENJE ODNOSA UZ REIKI

Iskustvo moje učenice koja je Usui Reiki praktičar drugog stepena.

“Od kada sam Reiki praktičar iskusila sam mnoge blagodeti Reikija, a izdvojila bih isceljenje odnosa sa drugima. Htela bih da podelim samo neke od situacija gde je Reiki delovao za najviše dobro svih uključenih.

*Jedna osoba iz familije je prestala da razgovara sa mnom, izbegavala me je, a ja nisam mogla da nađem razlog za to. Dugo sam se kidala zbog toga. Nakon nekoliko tretmana Reikija više nisam imala potrebu da se pravdam, objašnjavam, čak je nestala i potreba za kontaktom sa njom. Vremenom sam uvidela da taj odnos baš i treba da je takav. I ja sam u miru sa time.

*Moj suprug je imao problema na poslu i radili smo par tretmana da se isceli uzrok tih problema. I nakon mesec, dva je usput spomenuo kako sa šefom sada ima normalnu komunikaciju, kako je šef počeo da priča čak i o ličnim stvarima, fleksibilniji je što se tiče posla i prihvata sugestije.

Iako sam ja mislila da ce doći do promena posla kod mog supruga, ko zna zašto je dobro što je ostao tu. Reiki je i ovde odelovao na uzrok problema i to je najbitnije. Sada svi u miru mogu da obavljaju svoj posao.

*Jedna bliska osoba koja aktivno učestvuje u čuvanju moje dece je svaku moju sugestiju u vezi vaspitanja i ishrane dece shvatala kao pokušaj promene nje same. Nikako nisam mogla da joj objasnim da je to za dobrobit dece i da ništa nije usmereno protiv nje. Šta god bih rekla ili uradila nije prihvatala, i uglavnom se ljutila, negodovala. Pritisak koji je postojao među nama je bio veliki jer nismo mogle da nađemo zajednički jezik skoro ni za šta. Tu je opet Reiki rešio uzrok (ma šta god to bilo). Nakon samo dva tretmana normalno razgovaramo, nema tenzije, čak se i osmehuje kao nekad.

Nekad se desi da kroz autotretman osvestim uzrok problema. Tada je dovoljan samo razgovor sa tom osobom i sve dolazi na svoje.

Kada se isceljuju odnosi poželjno je biti oslobođen od bilo kakvog očekivanja kako taj odnos treba da izgleda, osim da nam donese mir. Sve ostalo prepuštamo Bogu, Višoj sili i isceljenja dolaze.

Hvala Reiki!!!❤” – M.

Isceljenje odnosa je moguće raditi sa drugim stepenom Reikija. To je ujedno rad i na daljinu. Namera tih tretmana je da Reiki ispuni odnos dvoje ili više ljudi za najviše dobro svih uključenih na nivou duše. Nekad kada pokušamo u direktnom razgovoru da nešto rešimo nismo u mogućnosti jer je nekad nečiji ego dosta jak i kao u gore navedenom primeru oseća se napadnuto, ugroženo. Ali kada čista energija ljubavi ispuni podsvest svakog pojedinca onda dolazi do unutrašnjih promena i isceljenja, najpre kod nas, a onda ako je potrebno i u skladu sa Božijom voljom i kod drugih. Dolazi i do prihvatanja što je izuzetno važno, da se sve dešava i odvija kako treba. Ne znači nužno da će isceljivanjem odnosa doći do povratka prekinute komunikacije na primer, ali će nastupiti mir u vezi s istom. Nekad može da se radi i na isceljivanju odnosa sa dušama koje više nisu u fizičkom telu jer to donosi isceljenje pre svega našem biću. Jedna od početnih namera može biti i sledeća: isceljenje odnosa sa samim sobom. Kroz takav autotretman možete uvideti gde ste i šta sve sebi zamerili, gde ste se ogrešili o sebe ili nekoga a da to nije u domenu vaše trenutne svesti, tj da se u međuvremenu potisnulo.

Neka radost, mir, ljubav i istina ispune naše postojanje u kompletu a time i sve odnose u koje smo uključeni bilo da su porodični, familijarni, poslovni, prijateljski, ljubavni.

S ljubavlju,

Sanya.

Autor: Sanja Dejanović

www.reikiskolica.org

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...