Intimni koncert Lene Kovačević – “Dobro veče u pozorištu”   10. novembra u Zvezdara teatru Intimni koncert Lene Kovačević – “Dobro veče u pozorištu”   10. novembra u Zvezdara teatru
Nakon koncerata u Srbiji, regionu i inostranstvu Lena Kovačević i njeni muzičari pripremaju intimno i posebno veče u Zvezdara teatru 10. novembra, pod nazivom:... Intimni koncert Lene Kovačević – “Dobro veče u pozorištu”   10. novembra u Zvezdara teatru

Nakon koncerata u Srbiji, regionu i inostranstvu Lena Kovačević i njeni muzičari pripremaju intimno i posebno veče u Zvezdara teatru 10. novembra, pod nazivom: DOBROVEČE U POZORIŠTU – KONCERT LENE KOVAČEVIĆ.

Lenin glas trenutno se čuje od Holandije, Nemačke, Grčke, do Afrike i Turske. Singl Cafe doživeo je internacionalni uspeh i učinio da se Lena kao umetnik iz Srbije nađe na naslovnim stranama značajnih magazina u Turskoj.

Veče u Zvezdara teatru biće svojevrsno muzičko putovanje koje u ovo posebno vreme priča priču muzike, na daskama koje život znače. Ova beogradska dvorana ima posebno značenje za samu Lenu koja je na neki način odrasla iza i ispred kulisa ovog pozorišta.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Zvezdara teatra i online. Broj karata je ograničen.

Koncert se organizuje uz podršku platforme Serbia Creates / Srbija stvara čiji je Lena ambasador.

 

Fotografije: Irina Duplevskaja

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *