Intervju: “Pevanje je najlepši posao na svetu” – Ana Masulović

Ana Masulović je devojka koja je pevala u ženskom bendu “Ministarke”, u muškom bendu “Elitni odredi” i u oba se odlično pokazala. Napravila je veliki povratak pesmom “Nemam mira” 2020.godine i remixom velikog hita “Nekad i niko”.

Ko je Ana Mašulović?

Ana Masulović je “devojka iz kraja”. Komunikativna “umetnica” koja se čuje kada ima nešto konkretno da kaže, najčešće kroz pesmu… u suprotnom ćuti. Devojka koja voli ljude, životinje, muziku, zdrav život.

Kako je nastala pesma „Nekad niko“?

To bolje da pitate Relju. Šalim se, naravno… Relja je tu pesmu napisao za mene, a ja sam malo upotpunila melodiju zajedno sa njim u studiju. Mislim da nije bilo plana. Njemu se dopalo moje pevanje, pa verujem da je to bilo dovoljno tada njemu, za pesmu.

Kako si došla na ideju da uradiš remix baš ove pesme?

Došla sam na ideju pre nekoliko godina, pre svega jer pesma nikada nije snimljena. Svi su godinama slušali “demo” snimak pa mi je bilo žao da ta pesma ostane nedovršena… to je bila neka moja želja… Plus sam dobijala redovno poruke od ljudi kako bi bilo lepo da se vrati takva muzika, pa sam ujedno želela da im poklonim nešto lepo… sve se sklopilo.

Do sada si snimila dosta dueta. Koji bi izdvojila i zašto?

Pa… svi su mi dragi, iz tog perioda… ali bih izdvojila duet sa Denison “Kad jednom opet ti zatrebam ja” jer je to pravi pevački duet… i draga mi je to pesma.

Pevala si i u horu za diznijeve crtane filmove. Kakav je osećaj vratiti  se u detinjstvo?

DA DAA… Deo Diznijevog hora sam, i ponosna sam na to. Divno je vratiti se u detinjstvo, i učestvovati u muzici koja je za decu pre svega, pa bogami, i za nas.

Vratila si se na velika vrata 2020.godine pesmom „Nemam mira“. Da li je bilo kako si želela i kako si očekivala?

Tačno. Pesma “Nemam mira” se desila iznenada. Nije ni bila u planu. U planu je bila “Nekad niko” i pre 2020. godine međutim ova pesma je iskočila. Ja sam jako zadovoljna tom pesmom, jer je drugačija. Kada sam je čula, odmah sam želela da je ja otpevam, i ako nije komercijalna.

Bila si članica benda Ministarke. Kako je biti deo ženskog benda i šta si naučila radeći sa njima?

Bila sam back vokal u grupi Ministarke. Biti u kolektivu sa ženama je uvek zanimljivo, naročito kada se spoje pms-ovi. Naučila sam mnogo… najviše kako pevanje izgleda iz ugla zanimanja. U periodu “Elitnih odreda i Ane Masulović” ja na pevanje nisam gledala kao zanimanje, nego kao druženje naše… Uopšte nisam bila svesna tada.

Da li imaš neki novi projekat u planu?

Naravno da imam, ali ne mogu ništa da preciziram, zbog situacije…a i kada sam planirala,  “Bog se smejao” pa ću ovog puta biti malo opuštenija sa planovima.

Pevala si prateće vokale mnogim pevačima i pevačicama. Kakva su tvoja iskustva?

Iskustva po pitanju pratećih vokala su meni bila sjajna. Ja jako volim da pevam bek vokale, pa valjda, kada nešto voliš da radiš, retko možeš da imas neka loša iskustva. Mislim, ja zaista smatram da je pevanje najlepši posao na svetu.

Sa kim bi volela da snimiš duet?

Ima ih više. Volela bih opet sa Elitnim odredima, jer mislim da bismo jako obradovali neku našu publiku, i sa Angelinom… za sada.

Intervju obavila: Lidija Gajić

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...