Intervju: „Moda je sastavni deo moje ličnosti čitav život“ – David Ćurčić

David Ćurčić, u svetu mode, važi sa nekog ko je veoma „britak“ na jeziku i čijem oštrom oku i istančanom ukusu za lepo ne promakne ni jedan modni detalj naših poznatih ličnosti. Uživali smo u razgovoru sa njim, koji i vama prenosimo.

david curcic

Ko je David privatno?

Nisam osoba koja se drugačije predstavlja na društvenim mrežama ili javnosti, potpuno sam isti, po tome sam najviše i prepoznatljiv, nemam potrebe za promenama u identitetu. Trudim se da budem komunikativan, duhovit i produktivan.

Nešto o čemu se možda i najmanje zna o Vama jeste Vaš ljubavni život, da li je to sa nekom namerom ili nemate potrebe za potenciranjem ljubavnog života?

Smatram da moj posao isključuje potrebu za pravdanjem bilo kog statusa mog privatnog života, a posebno emotivnog. Trenutno sam singl i polako se javlja potreba za novim početkom, pa se nadam da će se moj emotivni status u nekom trenutku promeniti.

Na društvenim mrežama najčešće su uvrede na račun Vašeg izgleda, da li imate problem sa tim i da li Vas vređaju komentari na osnovu estetskih korekcija ?

Kada ne mogu da kažu da sam glup, mogu da kažu da sam ružan. Lepota je nadomestiva, inteligencija i harizma ne. Što se tiče estetskih korekcija, ništa na sebi nisam radio. Niti nešto uvećavao ili smanjivao, sve je prirodno.

david curcic-modna policija

Kada se kod Vas javilo interesovanje za modu i modne trendove?

Imam osećaj da je moda sastavni deo moje ličnosti čitav život. Rastao sam u takvom okruženju i učio da je stil način kroz koji ćemo prikazati sopstvenu ličnost. Dok se profesionalno, interesovanje javilo 2018. Kada sam i otpočeo rubriku “Modna Policija”, sve do danas.

Koji brend najviše cenite?

Cenim sve brendove koji su originalni, drugačiji i nosivi, mahom su to domaći brendovi, kojima sam mnogo puta pružio podršku kada god je trebalo. Naročito u današnje vreme teško je biti kreator, a tek imati svoj brend. Posebno volim brend “MJ Fashion”, koji često i mene lično oblači.

U svojoj rubrici „Modna policija“ u kojoj ocenjujete outfit naših poznatih ličnosti, veoma ste oštri. Da li ste nekada imali neprijatnosti zbog Vaših komentara?

Često se desi da javne ličnosti nađu način da me kontaktiraju u nadi da ću biti blaži prema njima. Naravno ima i onih nepristojnih, koje ću uvek sa radošću iskreno komentarisati. Poslednja u nizu bila je, mislim da je pevačica po zanimanju, Sara Reljić , vrlo nepristojno ponašanje i iskustvo. Dok osobe svesne sebe i svojih grešaka se nikada ne mogu uvrediti, a tek uzvraćati na neukusan način.

david curcic

Koja je naša poznata ličnost najbolje obučena, a koja najgore (po Vama)?

Najbolje, definitivno Jelena Karleuša i Severina. Dok bih na listu najlošije obučenih svrstao Teodoru Džehverović i Maju Berović, jer su kopije jedne od dve gore navedene dame.

Ko su Vam uzori iz sveta mode?

Kada sam bio mlađi, voleo sam Snežanu Dakić, pa sam tako nedavno i ostvario svoj dečački san i sarađivao sa njom. Mogu reći da mi je ona bila veliki uzor kroz čitavo moje odrastanje.

Da li se sa nekim od poznatih ličnosti družite i privatno i da li ih savetujete što se određenih odevnih kombinacija tiče?

Budući da ne živim u Beogradu, tako i nemam puno prilika da se sa određenim poznatim ličnostima družim. Međutim, neretko se čujem sa Andreanom Čekić i Radom Manojlović, sa kojima često diskutujem o njihovim modnim izborima. Sa druge strane, blizak sam sa Ivom Grgurić , o čijem stilui i izgledu imam samo reči hvale!

david curcic-modna policija

Odakle Vam toliko znanja o samoj modi?

Literatura i televizija su nekako logičan odgovor, jer sam se za modu najviše zainteresovao kroz razne knjige bazirane na modi, a pored toga i kroz medije svakako.

Koja strana poznata ličnost je po Vama ikona stila?

Definitivno Sarrah Jessica Parker! Neprikosnovena modna ikona novog doba, žena koja je kroz svoj fiktivni lik Carrie Bradshaw uvela mnoge trendove i modna pravila, koja i dan danas važe.

Gde vidite sebe za pet godina?

Pošto se sa mnom nikad ne zna, ne bih da planiram ili nagađam… Najvažnije je da težim ka tome da budem još više zadovoljan svojim životom, a to svi možemo postići radom na sebi, korišćenjem vremena koje imamo na stvari koje nas čine boljima i srećnijima.

Intervju obavila: Lidija Gajić

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....