Inspired by Marina – Jesenja moda Inspired by Marina – Jesenja moda
Jesen je moje omiljeno godišnje doba. Zbog divnih braonkastih nijansi daje mi inspiraciju za kreiranje raznih svakodnevnih kombinacija. Na modnim pistama za sezonu jesen... Inspired by Marina – Jesenja moda

Jesen je moje omiljeno godišnje doba. Zbog divnih braonkastih nijansi daje mi inspiraciju za kreiranje raznih svakodnevnih kombinacija. Na modnim pistama za sezonu jesen – zima 2020/2021 predstavljeno je nekoliko ključnih trendova, a ja sam izabrala par koji su klasici i za koje smatram da svaka žena treba da ih ima.

1. Bele čizme

Ovo je modni dodatak koji odiše pre svega hrabrošću. Lako se kombinuju bez obzira da li su u pitanju kratke ili duboke čizme, one su u centru stila i neće još dugo izaći iz trenda. Ja volim da ih kombinujem uz suknje i „plaid“ pantalone.

2. Leopard print

Najveći trend, leopard print, je nezaobilazan svake godine i ako do sad niste nabavili bilo koji komad odeće sa takvim dezenom ne znam šta čekate. Najveći must have sezone.

3. Koža

Kožne jakne, kožne pantalone, kožne košulje, sve samo da je koža. Veoma lako se kombinuje, pogotovu crna boja kože, ali vi se slobodno igrajte sa bojama i pustite mašti na volju.

4. Sve braon nijanse

Od bež pa do tamne braon, nećete pogrešiti. Takođe su veoma trendy jednobojni outfit-i, ali tu pazite da svaki komad odeće od glave do pete bude u istoj nijansi.

Ovo su moji favoriti za jesen, a vi birajte trendove u kojima se pre svega osećate udobno, lepo i srećno.

Autor: Marina Ardeljan

Ig profil: _armaylle_

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *