IDEALNI POKLONI ZA NJU I NJEGA

Bliži se dan zaljubljenih i mnogi parovi žele da daruju i iznenade jedni druge na taj dan. Naravno da pažnja treba da se posvećuje svakoga dana, ali evo mala pomoć sa naše strane baš za taj famozni dan zaljubljenih.

POSTOJE AKTIVNOSTI U KOJIMA MOŽETE ZAJEDNO DA UŽIVATE

1.Lepo je recimo da napravite filmsko veče kod kuće samo za vas dvoje uz vino i neke grickalice. Izaberite vaše omiljenje filmove, uživajte u vinu i mazite se.

2.Zajedno pripremajte večeru koju ćete baš te večeri zajedno jeste. Potrudite se oko svega. Neka to bude i ukusno i lepo za oko. Prostoriju u kojoj ćete biti sredite u znaku vaše ljubavi. Sigurno ćete uživati u zajedničkoj pripremi, gde je smeh zagarantovan, a uveče ćete uživati u konzumiranju onoga za šta ste se potrudili zajedno sa voljenom osobom.

3.Odlična ideja je masaža za parove. Danas je veroma lako naći takve aktivnosti, što preko salona ili preko raznih poklon sajtova. Jedno je sigurno, uživaćete oboje.

POKLONI ZA NJU

Žene su nežna i romantiča bića te će se takvim poklonima najviđe i obradovati.

1.Napravite kolaž od vaših zajedničkih slika i osmislite prigodnu poruku. Sigurno će je oduševiti vaš gest.

2.Uplatite joj tretmane masaže u nekom dužem vremenskom periodu. Pokazaćete da želite da ona uživa i da brinete o njoj.

3.Ako vaša lepša polovina voli da čita, potrudite se da nabavite što više knjiga koje želi da pročita. Dovoljno će biti da budu lepo upakovane i poljubac vam je zagarantovan.

POKLONI ZA NJEGA

1.Ukoliko je vaš partner pasionirani sportista ili jednostavno voli sport, u prvom slučaju možete mu uplatiti mesečnu članarinu u teretani ili mesečnu članarinu treniranja sporta koji voli. Ukoliko voli sport, ali ne spada u ovu grupu koja voli da trenira već samo voli da vežba, kupite mu sezonsku kartu za onaj sport koji najviše voli i koji prati.

2.Napravite ljubavne kupone. Napravite od papira jednostavne kupone (možete jednostavno iseći listove iz sveske) i napišite na svakom šta dobija ako baš njega izvuče. Recimo: kafa u krevetu i masaža, gledanje njegovog omiljenog filma, ili igranja igrice koju on voli, zajedničko tuširanje… Rasplamtajte vašu maštu i budite kreativne u sastavljanju ovog poklona. Same izaberite broj kupona.

3.Danas sve češće na društvenim mrežama viđamo lepo stilizovane muškarce. Ako vaš partner spada u tu grupu, možete mu pokloniti leptir mašnu koja će mu dati lični pečat. Ne morate ići po prodavnicama, takve mašne možete naći na prodaju na društvenim mrežama.

Eto, malo smo izašli iz okvira koji je ustaljen kao što je parfem, novčanik, kaiš… Budite kreativni i maštoviti i iznenadite vaše partnere na najbolji način.

Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu?

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu? Leto...

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...