IDEALNA MESTA ZA ŽIVOT I RAD IDEALNA MESTA ZA ŽIVOT I RAD
Kada je Australija započela svoju ekspanziju, vlada ove države obezbedila je svojim građanima sve uslove za život i napredak. I slobodno se može reći... IDEALNA MESTA ZA ŽIVOT I RAD

Kada je Australija započela svoju ekspanziju, vlada ove države obezbedila je svojim građanima sve uslove za život i napredak. I slobodno se može reći za taj period da je zlatni period, kako za državu tako i za njene građane.

Poslednjih nekoliko godina, austrijski glavni grad uveliko je prestigao australijski Melburn, koji je proglašen kao najpogodniji grad za život i posao, prema najnovijim istraživanjima.

 

Ovo je prvi put da jedan evropski grad bude prvi na listi najpoželjnijih gradova za život. Ovo istraživanje svake godine sastavlja Ekonomska obaveštajna jedinica i njihov sud ima veliki kredibilitet.

Parametri koji su pri tom uzimani u obzir svakako su kvalitet životnog standarda, infrastruktura, stopa krininala, obrazovanje, ali zdravstvo, kao i mnogi drugi faktori neophodni za život.

Ukoliko nameravate da nađete posao u ovom gradu, predlažemo sledeći link da se informišete, za početak, a kasnije ćete odlučiti kojim pravcem želite da idete.

https://www.wien.gv.at/bh-hr-sr/raditi/trazenjeposla.htm

 

 

Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *