HO, HO, HO… ŠTA LI NAM SPREMAŠ U PAKETIĆIMA ? HO, HO, HO… ŠTA LI NAM SPREMAŠ U PAKETIĆIMA ?
Kao deca, radovali smo se šarenoj kesi punoj slaktiša i ponekoj igrački. Dečije snove niko nije mogao da nam naruši. Vremenom smo sazreli i... HO, HO, HO… ŠTA LI NAM SPREMAŠ U PAKETIĆIMA ?

Kao deca, radovali smo se šarenoj kesi punoj slaktiša i ponekoj igrački. Dečije snove niko nije mogao da nam naruši. Vremenom smo sazreli i shvatili da taj osmeh ,,Ho, ho, ho” i nije bio drugo do tatin, komšijin ili rođakov. Bilo je pomalo razočaravajuće kada smo shvatili da je pozadina malo drugačija. A sada, šta li nam spremaš ti snežni čoveče rumenog lika? Smem li da otvorim paket? Prosto se bojim, kada god sam se radovala, dešavalo se da se razočaram. Ponekad mi promeniš igračku ili slatkiš. Znam, neću očekivati ništa, da vidimo funkcioniše li tako. Pomaziću srce, zagrliti svoju dušu i otvoriću paket. Možda se ovaj put ne razočaram, samo mi nemoj poslati tugu, samoću i bol, sve ostalo nekako mogu da preživim. U stvari deko dragi, ne moraš mi ništa slati, samo mi ne oduzimaj više ništa. Želim da su ljudi koje volim uz mene. Neka je moja porodica zdrava i srećna. Da potrajem, da sam cela bar još jednu deceniju. Da mi srce kuca i emocije vode. Neka ova ćudljiva glava poželi dobro svima i piše još redova za vas mili moji. Kakvi god mi bili, prođe dan i prođe noć.

Teško je srcu zapovediti, kao i suzama. Popričajte sa samim sobom u ponoć,poželite sebi najbolje. Budite iskreni i realni,neke istine i želje će boleti i zato se ne ostvaruju. Zamolila bih vas, ne budite sebični i ako nešto niste spremni da volite i čuvate, ne povređujte već otpustite. Bilo da je ljubav, posao, zdravlje ili šta god drugo u pitanju. Sve što je za vas, naći će put i način da vam pripadne. Jako zaželite u ponoć i nije bitno ko je kraj vas tada,bitno je da srcu priznate ko je u vama tada. Razumeće snežno nebo i naš dekica crvenog nosića. Zna on naša nadanja, strahove, želje i sreću. Trudite se da svojoj želji krčite put ka ostvarenju. Samo jako zaželite i zažmurite i…magija je tu u vama…i nebo će se tada pokrenuti da se ostvari.

Ljubim vas i srećna vam predstojeća 2019. godina…

 

Autor: Sanja Radojković Đurđević

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *