HAJLAJTER KAO KLJUČNI DEO MAKE UP-A HAJLAJTER KAO KLJUČNI DEO MAKE UP-A
Vaše je samo da izaberete da li ćete  na lice naneti ovaj preparat u prahu ili kao tečni… Zlatni ili biserni sjaj na jagodicama... HAJLAJTER KAO KLJUČNI DEO MAKE UP-A
Vaše je samo da izaberete da li ćete  na lice naneti ovaj preparat u prahu ili kao tečni…
Zlatni ili biserni sjaj na jagodicama glavni je sastojak svakog makeup-a. Najnoviji trendovi u šminkanju predstavljaju hajlajter u formi najfinije tečnosti, kako bi odgovarala svakom tipu kože, ali i onaj u prahu, kako bi se postigao pun efekat sjaja na vašem licu.
Ukoliko se odlučite za tečnu varijantu, dobićete idealni izgled tzv. vlažnog efekta na koži. Takođe je i praktično za primenu jer se  tečnost lako dozira, odnosno, samo dve kapi su dovoljne da daju licu predivan sjaj. Možete ga naneti prstima ili četkicom na istaknute delove lica ili mešati sa tečnim puderom.
Ukoliko se ipak odlučite za hajlajter u prahu, možete da izaberete nijansu koja najbolje odgovara vašem tenu- zlatna se više preporučuje tamnijem tenu dok je ružičasta nijansa pogodnija za dame svetlije puti. Osetićete kako se svileni prah bukvalno spaja sa vašom kožom. Dovoljno je da  nanesete prah velikom četkom ili prstima. A ukoliko ste odlučile da nosite haljinu sa dekolteom koristite pufnastu četkicu i dajte malo sjaja zoni dekoltea. Privlačićete radoznale i poglede pune divljenja gde god da se pojavite.
EXTRA SAVET: Da biste stvorili efekat sjajne prirodne kože, dodajte malo hajlajtera u dnevnu kremu, a onda sve to prvo dobro promešajte i nanesite na kožu. Rezultati će vas oboriti sa nogu !
Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *