FINALE SREDINE SEZONE SERIJE  KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS NA KANALU E! 09. MAJA U 21.00 FINALE SREDINE SEZONE SERIJE  KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS NA KANALU E! 09. MAJA U 21.00
Poslednja, 20. sezona serije o čuvenoj porodici Kardašijan-Džener, Keeping Up with the Kardashians (U korak sa Kardašijanima), imaće pauzu u emitovanju.  Finale sredine sezone... FINALE SREDINE SEZONE SERIJE  KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS NA KANALU E! 09. MAJA U 21.00

Poslednja, 20. sezona serije o čuvenoj porodici Kardašijan-Džener, Keeping Up with the Kardashians (U korak sa Kardašijanima), imaće pauzu u emitovanju.  Finale sredine sezone biće prikazano u nedelju 09. maja na kanalu E! u 21.00.

Dostupan je video tize:

U ovom ekskIuzivnom trejleru serija Keeping Up With the Kardashians dokazuje da i dalje sadrži obilje dramatičnih razgovora, sukoba i suza, pre nego se emitovanje konačno završi posle 20 sezona.

“Zastrašujući je taj osećaj da će uskoro sve prestati,” izjavio je Scott Disick, dok Kendall Jenner priznaje da ona “ne zna kako je živeti bez serije”.

Kardashians_Season16_C

Najemotivniji razgovori i otkrića dolaze u razgovoru Kim Kardashian sa svojom majkom Kris Jenner, jer razgovaraju o braku koji se završava za Kim. Nakon što Kim plače pred Kendall i priznaje da se “oseća kao gubitnica” zbog bračne drame sa mužem Kanye West-om, Kris je ta koja teši Kim. “Samo želim da budeš srećna i radosna”, posavetovala je čuvena “momadžer” Kris, na šta je Kim izjavila: “Da, spremna sam da to budem”.

Finale sredine sezone Keeping Up with the Kardashians u nedelju 09. maja na kanalu E! u 21.00.

Materijal: NBCU International / E! Entertainment

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *