FEBRUAR I IZLAZAK IZ ZONE KOMFORA FEBRUAR I IZLAZAK IZ ZONE KOMFORA
Ovog meseca odlučili smo da se pozabavimo malo drugačijim stvarima od onih uobičajenih i tako izađemo iz „zone komfora“. Prva stvar na listi jeste... FEBRUAR I IZLAZAK IZ ZONE KOMFORA

Ovog meseca odlučili smo da se pozabavimo malo drugačijim stvarima od onih uobičajenih i tako izađemo iz „zone komfora“.

Prva stvar na listi jeste literatura, odnosno knjige koje ćemo čitati. Do sada se to uglavnom svodilo na beletristiku (lepu književnost) pa smo odlučili da februar mesec bude rezervisan za edukaciju. Čitaćemo one knjige koje mogu da nas edukuju na poljima za koja se u datom trenutku odlučimo. O tome ćete čitati u našem čitalačkom klubu.

Kada smo kod edukacije rešili smo da pohađamo određene radionice zarad poboljšanja naših veština. Obaveštavaćemo vas i o tome u rubrici preporuke. Želimo da okusimo novine i da se iskažemo u onim segmentima života koji nas ispunjavaju.

Dosta je holivudskog glamura. Ovog meseca gledamo evropske filmove i serije. Da malo izađemo iz okvira i da „štrčimo“, a ne samo da se uklapamo u masu i budemo kao i svi. O tome ćete čitati u rubrici filmovi.

Februar mesec doneo je i dosta novina što se samog magazina tiče. Polako, ali sigurno menjamo izgled sajta, uvodimo nove rubrike, dobijamo nove članove naše male srećne redakcije. Biće dosta novina koje će sve vas prijatno iznenaditi.

Takođe i naš youtube kanal postaće aktivniji (ko nije neka se brzo registruje). I tu vas očekuje mnoštvo iznenađenja.

Hajde da malo povedemo računa i o zdravlju, da se malo fizički aktiviramo. Mi smo se odlučili za jogu, koja je veoma korisna kako za fizičko tako i za psihičko zdravlje. Uz ovo naravno dolazi i zdrava ishrana.

Više pažnje posvetićemo i pozorištu, događajima u raznim gradovima i o svemu vas blogovremeno obaveštavati.

Voleli bismo da nam u komentarima date predloge i pišete koje su to novine koje ćete vi uneti u svoj život tokom februara. Srećno i vama i nama.

Autor: Lidija Gajić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *