FASHION SELECTION – REVIJE MARKA KRSTIĆA, JELENE ATANASKOVIĆ – YEYA ,DRAGANE GLEĐE I NEMANJE PANTELIĆA FASHION SELECTION – REVIJE MARKA KRSTIĆA, JELENE ATANASKOVIĆ – YEYA ,DRAGANE GLEĐE I NEMANJE PANTELIĆA
U okviru događaja Fashion Selection koji je održan u Beogradu 03.11.2019. godine od 21h propratili smo reviju tokom koje su svoja maestralna dela predstavili... FASHION SELECTION – REVIJE MARKA KRSTIĆA, JELENE ATANASKOVIĆ – YEYA ,DRAGANE GLEĐE I NEMANJE PANTELIĆA

U okviru događaja Fashion Selection koji je održan u Beogradu 03.11.2019. godine od 21h propratili smo reviju tokom koje su svoja maestralna dela predstavili Marko Kostić, Jelena Atanasković – Yeya, Dragana Gleđa i Nemanja Pantelić.

MODELI JELENE ATANASKOVIĆ – YEYA

Obiluju etnografskim motivima koji mogu da se nose na razne načine, a da pri tom izgledate moderno i ženstveno. Dizajnerka koristi manastirsku ornamentiku srednjeg veka i kombinuje je sa savremenim motivima, kako bi osvestila da kulturna baština nije prošlost već sadašnjost koju moramo da osvestimo. Pantalone i suknje visokog struka, kao i odela po meri poslovnog stila namenjeni su ženama čija dinamika života zahteva da dnevni i noćni outfit budu isti. Jelena Atanasković – YEYA predstavlja kolekciju „LIBERTA“.

MODELI DRAGANE GLEĐE

Kod ove dizajnerke preovladavaju ljubičasti tonovi. Šalovi i kape su ono što je upečatljivo. Kolekcija „PERFECT STORM“ namenjena je ženama u kojima živi oluja.

MODELI MARKA KRSTIĆA

Kolekcija “ONCE UPON A DREAM” obiluje ručnim radom, biserima, kristalima i čipkom. Marko Krstić prisutan je u svetu mode u Srbiji oko deset godina.

MODELI NEMANJE PANTELIĆA

U osnovi kolekcije za jesen – zimu 2019. godine su geometrijske forme, krojevi sa istaknutim ramenima, snažna sečenja, dijagonale naglašeni su upotrebom tkanina kontrastne boje i strukture. Kolekcija „GEO UNEXPECTED“ neće vas ostaviti ravnodušnima.

Redakcija

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *