FASHION SELECTION – REVIJE MARKA KRSTIĆA, JELENE ATANASKOVIĆ – YEYA ,DRAGANE GLEĐE I NEMANJE PANTELIĆA

U okviru događaja Fashion Selection koji je održan u Beogradu 03.11.2019. godine od 21h propratili smo reviju tokom koje su svoja maestralna dela predstavili Marko Kostić, Jelena Atanasković – Yeya, Dragana Gleđa i Nemanja Pantelić.

MODELI JELENE ATANASKOVIĆ – YEYA

Obiluju etnografskim motivima koji mogu da se nose na razne načine, a da pri tom izgledate moderno i ženstveno. Dizajnerka koristi manastirsku ornamentiku srednjeg veka i kombinuje je sa savremenim motivima, kako bi osvestila da kulturna baština nije prošlost već sadašnjost koju moramo da osvestimo. Pantalone i suknje visokog struka, kao i odela po meri poslovnog stila namenjeni su ženama čija dinamika života zahteva da dnevni i noćni outfit budu isti. Jelena Atanasković – YEYA predstavlja kolekciju „LIBERTA“.

MODELI DRAGANE GLEĐE

Kod ove dizajnerke preovladavaju ljubičasti tonovi. Šalovi i kape su ono što je upečatljivo. Kolekcija „PERFECT STORM“ namenjena je ženama u kojima živi oluja.

MODELI MARKA KRSTIĆA

Kolekcija „ONCE UPON A DREAM“ obiluje ručnim radom, biserima, kristalima i čipkom. Marko Krstić prisutan je u svetu mode u Srbiji oko deset godina.

MODELI NEMANJE PANTELIĆA

U osnovi kolekcije za jesen – zimu 2019. godine su geometrijske forme, krojevi sa istaknutim ramenima, snažna sečenja, dijagonale naglašeni su upotrebom tkanina kontrastne boje i strukture. Kolekcija „GEO UNEXPECTED“ neće vas ostaviti ravnodušnima.

Redakcija

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...