Druga sezona čuvene serije na kanalu DIVA: HADSON I REKS Druga sezona čuvene serije na kanalu DIVA: HADSON I REKS
Utorkom po dve epizode u 21.00 Premijera 1. septembra Od septembra vraća se na kanal DIVA detektiv Čarli Hadson sa svojim neverovatnim psom Reksom.... Druga sezona čuvene serije na kanalu DIVA: HADSON I REKS

Utorkom po dve epizode u 21.00

Premijera 1. septembra

Od septembra vraća se na kanal DIVA detektiv Čarli Hadson sa svojim neverovatnim psom Reksom. Kada se pojavi zagonetni slučaj, dinamični dvojac stupa na scenu, a uz Čarlijev odličan detektivski rad i Reksova izoštrena čula, ovaj par boraca protiv kriminala je potpuno nezaustavljiv. Najnovija, druga sezona serije HADSON I REKS prikazuje se na kanalu DIVA utorkom od 21.00 sa po dve epizode, od 1. septembra.

Hadson i Reks je kriminalistička akciona serija u kojoj je detektivu Čarliju Hadsonu glavni pomagač pas Reks, nemački ovčar sa izoštrenim čulima. Hadson je odrastavo čitajući romane misterije i oduvek je želeo da bude policijski detektiv. Postao je partner sa Reksom, kada je Reksov prethodni partner preminuo i Reks je bio predviđen za eutanaziju. Međutim, novo partnerstvo je stvoreno i sada ovaj neprevaziđeni dvojac rešava najkomplikovanije slučajeve policijske stanice Sejnt Džon.  Većina epizoda bavi se pojedinačnim slučajevima ubistava, sa jedinstvenim obrtom.

Glavne uloge u seriji Hadson i Reks tumače: Džon Rirdon (Hadson), pas Dizel fon Burgimvald (Reks), Majko Ngajen (forenzičarka Sara), Džastin Keli (IT stručnjak Džesi)  i Kevin Hančard (šef policijske stanice, Donovan).

Pratite kanal DIVA na društvenim mrežama:

Facebook: @divaadriatv

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *