Doktori su stigli! Doktori su stigli!
Hit emisija Botched kanala E! vraća sa se sedmom sezonom 11. jula u 21.00 i emitovaće se nedeljom u istom terminu Svetski stručnjaci dr Paul... Doktori su stigli!

Hit emisija Botched kanala E! vraća sa se sedmom sezonom 11. jula u 21.00 i emitovaće se nedeljom u istom terminu Svetski stručnjaci dr Paul Nassif i dr Terry Dubrow su se vratili u operacionu salu i sa sobom poneli svoje izvanredno hirurško znanje i duhovite upadice kako bi nam u još jednoj sezoni prikazali neverovatne transformacije svojih pacijenata.  Od dirljivih priča do šokantnih momenata, doktori i u ovoj sezoni menjaju život pacijentima kojima su loše urađene operacije uništile život i koji su prošli kroz užasavajuće traume zbog neobjašnjivih genetskih defekata i grozomornih nesreća.

Ova sezona uključuje tematske epizode poput „Ostavljen sam zbog svoje plastične operacije“, „Trebalo je da uradim domaći“ i „Otkrivene hirurške tajne“ koje će podstaći  ove hirurge da primene nove inovativne tretmane i da se uhvate u koštac sa nekim od najkompikovanijih slučajeva u njihovim karijerama.

Botched je producirala Evolution Media, a izvršni producenti su Douglas Ross, Alex Baskin, Tina Gazzerro Clapp, Matt Westmore, i Sarah Kane, kao i Dr. Terry Dubrow i Dr. Paul Nassif.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *