„DOG WEEKEND“ od 17. do 20. marta u CineStar bioskopu

„DOG WEEKEND“ od 17. do 20. marta u CineStar bioskopu

  Udomljavanje pasa, druženje sa službenim psima, pokloni za kućne ljubimce uz specijalne projekcije filma PAS

Svi ljubitelji pasa imaće priliku da uživaju u posebnom događaju. Pod nazivom „Dog Weekend“ („Vikend pasa“) koji će trajati od 17. do 20. marta. Udomljavanje napuštenih pasa i druženje sa službenim psima biće organizovano u četvrtak 17. marta povodom specijalne projekcije filma „Pas“, u bioskopu CineStar 4DX u Ada Mall-u. Od 19 časova biće priređena digitalna izložba pasa. Koji su spremni za novi dom, u saradnji sa udruženjima Beta i Ventura.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa službenim psima i njihovim vodičima. A na raspolaganju će biti i informacije oko mogućnosti udomljavanja napuštenih pasa. I načinima kako je moguće pomoći volonterskim udruženjima koja vode brigu o ovim divnim životinjama. Kojima je potrebna pomoć za hranu, smeštaj i veterinarske usluge. Pored druženja i udomljavanja, do 20. marta gledaoci će imati priliku da dobiju „Farmina“  poklone za svoje ljubimce. U vidu paketića hrane. Kao i brojne poklone za najsrećnije – vaučere za ulepšavanje ljubimaca: “Ave Pet Salona”, “Pet studio Belgrade” vaučere za studijsko fotografisanje ljubimaca, magazin “Pas”.

U komediji „Pas“ (Dog)  Čejning Tatum tumači glavnu ulogu. A takođe je i i koreditelj filma u kome mu se u glavnoj ulozi pridružuje simpatični belgijski ovčar. Film govori o bivšem vojnom rendžeru Brigsu kome je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je  transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali sahrani. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban zajednički život kome definitivno ne ide u prilog neobično ponašanje „dlakavog demona” koji je izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo je to pokrenulo Brigsa do svojih krajnjih granica, ali i nateralo ga da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

„DOG WEEKEND“ od 17. do 20. marta u CineStar bioskopu

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...